155.000 Amerikan Satış Noktası, DASH'i Ödeme Olarak Kabul Edecek

Dash ağına ait Dash Yatırım Fonu (DIF), kısa bir süre önce kullanıcılarının 150.000'den fazla konumdan ve 75 ulusal perakende sitesinden anında ödeme yapmasına olanak tanıyan bir mobil ödeme platformu olan CrayPay'e yatırım yaptı. DASH (Digital Cash), kullanıcıları arasında benimsenme oranını artırmayı amaçlayan bu haberi 12 Ocak Salı günü duyurdu. Dash Core Group, bu yatırımla koordineli olarak, DASH kullanıcıları tarafından kullanılmak üzere CrayPay’in tasarruf platformunun yeni bir sürümünü oluşturacak.

Bu işbirliği, kullanıcıların çok sayıda Amerikan perakende ve çevrimiçi satış noktasında DASH harcayabileceği ve geri alabileceği anlamına geliyor. Projenin CEO'su Ryan Taylor, bu ortaklık hakkında şunları söyledi:

“Kullanıcılar sadece Dash'leri için daha fazla harcama fırsatına erişim sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda yaptıkları harcamalardan tekrar kazanç sağlamalarına imkan tanıyan kredi kartları ile harcamalarından önemli ölçüde tasarruf edebilecekler ve bu da Dash'in daha sık kullanılması için güçlü bir teşvik sağlayacaktır.”