aelf (ELF) Neden Yükseldi? - 13.06.2024

aelf, merkezi olmayan bir geleceğe öncülük eden, sınırsız ölçeklenebilir bulut bilgi işlem ağlarına sahip en gelişmiş ve güvenli blok zinciri bulut altyapısı olarak tanımlanır. Aynı zamanda eksiksiz bir iş çözümü olarak tasarlanmış, açık kaynaklı bir blok zinciri ağıdır.

Paralel işleme ve AEDPoS konsensüs mekanizması ile yüksek işlem kapasitesi ve düşük gecikme süresi sunan yüksek performanslı işlem yapısına sahiptir. Ana zincir ve yan zincirlerden oluşan çok katmanlı mimarisi ile sonsuz ölçeklenebilirlik imkanı sağlayarak ölçeklenebilirlik konusunda üstünlük gösterir. Gelişmiş güvenlik özellikleri ve kapsamlı denetimlerle güvenli bir ağ altyapısı sunarak güvenliği ön planda tutar. Ayrıca, geliştiriciler ve kullanıcılar için kullanımı kolay ve erişilebilir bir platform olarak kullanıcı dostudur.

Son 24 saatte ve haber yazım sırasında %7.34'lik yükseliş gösteren ELF, günün yükselenleri arasında yer aldı. Projenin COO’su katıldıkları global bir etkinlikte ELF’in mevcut blockchain yapısına yapay zeka teknolojisini entegre edeceklerini duyurmuştu. Yapılan duyururunun sosyal medya üzerinde yeniden gündeme gelmesi ELF fiyatının yükselmesine sebep olmuş olabilir.