AERGO (AERGO) Neden Yükseldi?- 25.01.2024

Aergo, hem izinli hem de izinsiz blokzincir mimarilerini destekleyen açık kaynaklı bir kurumsal blok zincir platformudur. Blokzinciri uygulamalarının oluşturulup dağıtılmasına olanak tanıyan Aergo, geliştiricilere kolay veri işleme ve akıllı sözleşme programlaması sağlayan SQL desteği sunmaktadır.

Aergo, Güney Kore merkezli ve Samsung destekli Blocko tarafından inşa edilmiştir. Blocko, büyük ölçekli müşteriler için blok zinciri çözümleri sunan bir teknoloji şirketidir. Aergo'nun müşterileri arasında Lotte Card, Shinhan Bank, Korea Exchange ve Hyundai Motors gibi önemli marka ve kuruluşlar yer almaktadır. Aergo, kurumsal kullanım durumları için tasarlanmıştır. İşletmelere ve geliştiricilere platform zincirinde dApp'lerini (merkeziyetsiz uygulamalar) sunmaktadır.

AERGO, son 24 saatte %2.80 yükselişle birlikte 3.97 TL’den işlem görüyor. Kripto projelerinin alım satım platformlarında listelenmesi veya ön plana çıkarılması ilgili projeyi olumlu yönde etkilemektedir. Amerika merkezli önde gelen platformlardan bir tanesi AERGO'yu uzun vadeli yol haritasına eklediğini duyurdu. AERGO'nun yol haritasına eklenmesi fiyatı olumlu yönde etkilediğini söyleyebiliriz.