Akasya Token (AKSY) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Akasya Token (AKSY) Nedir?

Projenin Adı: Akasya Token

Projenin Belirteci: AKSY

Projenin İnternet Sitesi: https://akasyatoken.com/

Projenin Twitter Adresi: https://twitter.com/AkasyaToken

Projenin İzahname Adresi: https://slashnow.gitbook.io/akasya-token/hosgeldiniz/akasya-token-duenyasina-hosgeldiniz

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arzı: 10.000.000


Akasya Token (AKSY) Nedir?

Akasya Token sahiplerine alışveriş merkezi içerisinde farklı fayda, ayrıcalık ve öncelikler sunacağımız bir "utility token"dir. Akasya Token nitelik olarak bir sadakat puanı olarak çalışmakla birlikte aynı zamanda kripto varlık borsalarında alınıp satılabilmektedir. Dolayısıyla Akasya Tokeninizi farklı dönemlerde yapılacak kampanyalarda ücretsiz kazanabileceğiniz gibi aynı zamanda listeleneceği borsalardan alıp satabilirsiniz.

Bununla birlikte benzersiz bir dijital varlık tipi olan NFT'ler yine Akasya Token ekonomisi içerisinde alınıp satılabilir dijital varlıklar olarak yer alacaktır. Akasya NFT koleksiyonları sahiplerine aktif ve pasif token geliri yaratma konusunda faydalar sunarken aynı zamanda token ekonomisine dair tüm ayrıcalıklarla öncelikli katılma imkanı sağlayacaktır.


Akasya Token (AKSY) Neler Sunmaktadır?

Akasya Token yönetimi esnasında kullanılacak satın alma, kilitleme, yakma ve airdrop mekanizmalarının farklı kombinasyonlardaki kullanımına göre aşağıdaki faydalar Akasya Token ekonomisine dahildir.

Akasya AVM içerisindeki token anlaşmalı mağaza, cafe, restoran ve eğlence mekanlarında farklı dönemlerde %20 indirim. Aynı zamanda token sahibinin seçeceği belli adette markada ekstra özel indirimler. Ayrıca, kullanıcılar Akasya AVM'nin kapalı olduğu akşam saat 22:00'den sonra 2 saat süreyle gece alışverişlerine devam edebilirler.

Sadece Akasya Tokenlerinin girebildiğin restoranlardaki özel şeflerin workshoplarına katılma imkanı. Aynı zamanda yine sadece token sahiplerine özel restoran kullanımı. Akasya Token sahiplerinin girebileceği Token Pop-Up Store deneyimi. Bu mağazada içerisinde gerçekleşecek ve özel tasarımcılar, modacılar tarafından düzenlenecek özel etkinliklere katılım hakkı. Akasya AVM içerisinde açılacak ve ücretli olacak NFT galeriye token sahipleri için ücretsiz üyelik. Galeride listelenecek eserler için öncelikli alım hakkı. Token sahipleri yıl boyunca kendilerine ayrılmış ücretsiz park alanlarından yararlanabilirler. Bununla birlikte kullanıcılar araçlarını ücretsiz yıkatabilir ve vale hizmetinden yararlanabilirler. Farklı dönem ve koşullarda uygulanmak üzere ücretsiz elektrikli araç şarj servisinden yararlanabilirler.

Token sahipleri Akasya lounge üyeliği hizmetinden yararlanabilirler. Bu hizmetin içerisinde sadece token sahiplerinin girebileceği ücretsiz hızlı internet, heme içme servisleri ve oyun alanları. Akasya AVM içerisinde gerçekleşecek ve sadece token sahiplerinin katılabileceği tiyatro, müzik, spor etkinlikleri. Token sahipleri ve çocuklarına özel Kidzania etkinlikleri. Akasya AVM içerisindeki oluşturulacak metaverse deneyim alanlarına ücretsiz giriş hakkı. Akasya AVM içerisinde satılan belli ürün gruplarında geçerli olmak üzere eve teslim hizmeti. Yapılacak airdrop yarışmaları ve kampanlarına öncelikli katılım hakkı.


Akasya Token (AKSY) Teknolojisi

Kripto varlıklar içerisinde tokenler farklı bir blok zinciri ağı üzerinde kayıt altına alınan işlem kayıtlarından oluşmaktadır ve bu işlemlerin her biri bir dijital varlık hükmündedir. Utility token (fayda jeton) sınıfı ihtiyaç duydukları fonksiyonlara göre farklı blok zinciri ağlarından biri üzerinde yaratılabilir.

ERC20 farklı blok zinciri protokollerinden biridir. Bir ERC20 protokolü üzerinde geliştirilecek tokenin en önemli isterlerinden biri ilgili tokenin yönetimini belirleyen tüm kuralların ağın üzerinde kayıt altına alınmasını sağlayan "akıllı sözleşme" yazımıdır. Akıllı sözleşmeler yapıları gereği şeffaf ve kayıt altına aldıkların ağın merkeziyetsizliğinden ötürü güvenlidir.

ERC20 uyumlu bir kripto varlık sahibine, teknolojisinin sağladığı tüm imkanları sunar. Bunların arasında maliyet verimliliği, kolay yaratılması ve kodlanması, zaman verimliliği, kolay kullanımı, akıllı kontratlar ile sağladığı güvenlik, cüzdanlarda saklanabilmesi, otonom işlem onayları vardır. Akasya Token ERC20'nin sağladığı tüm bu faydaları ziyaretçilerine sunarak azamin bir fayda ve şeffaflık garanti etmektedir.


Akasya Token (AKSY) Ekibi

Akasya Token, bir çok deneyimli liderlerin önderliğinde yönetiliyor. Akasya Tokenin liderliğini, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve aynı zamanda Arçelik, Ak-Al tekstil gibi öncü firmalarda çalışmış Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Durusoy üstleniyor. Ayrıca ekibin bir çok üyesi yönetim alanında uzmanlaşmış isimlerden oluşmaktadır.


Akasya Token (AKSY) Dijital Varlık Ekonomisi

Akasya Token (AKSY) token ekonomisi, kullanıcıların AVM içerisindeki yapacakları işlemleri kolaylaştırmak ve kullanıcı memnuniyetini sağlamak için tasarlanmıştır. Kullanıcılar Akasya Token (AKSY) aracılığıyla AVM içerisindeki özel hizmetlerden yararlanabilmektedir. Akasya Token (AKSY) maksimum arzı 10.000.000 adettir. Token yapısı ekosistemin geliştirme kapsamında aşağıdaki gibi dağıtılmıştır.

%25 Tohum Satışı %45 Ön Satış %10 İş Geliştirme %10 Airdrop %10 Pazarlama & Topluluk için