ARK, CoinCodeCap İle Ortaklık Duyurdu

MarketSquare'in lansmanı yaklaşırken ARK, CoinCodeCap ile ortaklığını duyurdu.

CoinCodeCap Nedir?

CoinCodeCap, MarketSquare’in vizyonuyla örtüşen, çeşitli alanlara odaklanan bir inceleme sitesi ve hizmetidir. CoinCodeCap, blokzincir endüstrisindeki çeşitli projeler ve ürünler aracılığıyla eleme yapmaya, kod ve hizmetlerinin incelemelerine odaklanır.

CoinCodeCap’in dikkat çeken alanlarından biri, derinlemesine Geliştirme Analizi Raporları yapmalarıdır. Bu raporlarda CoinCodeCap, bir projenin ilerlemesini farklı geliştirme ölçütleriyle karşılaştırarak ölçmektedir. Bu, farklı kod havuzlarında arama yapmayı, kod katkılarını analiz etmeyi ve geliştirme katılımını içermektedir.

CoinCodeCap bugüne kadar ARK ve Komodo gibi projeler hakkında raporlar hazırlamıştır. Sadece web sitelerine göz atarak, ticaret botlarından donanım cüzdanlarına ve popüler borsalara kadar her şeyle ilgili incelemeleri görebilmeyi mümkün kılmaktadır.

Web sitesinde yaptığı bir duyuruda, CoinCodeCap ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen ARK, MarketSquare'in ana hedeflerinden birinin, tüm ortakları tarafından kullanılabilecek sağlam bir yayınlama arayüzü ve sistemi sağlamak olduğunu açıkladıi. Duyuruda, yakında bu ortaklık ile ilgili daha fazla açıklama yapacakları da belirtildi.