ARK, Dogecoin Topluluğu ile Ortaklık Duyurdu

Şu anda ARK, MarketSquare’in beta sürümüne yaklaşıyor. Dogecoin gibi projelerle ortaklıklar, MarketSquare’in birlikte bir topluluk oluşturma ve blokzincir geliştirmeyi keşfetme hedefini ilerletmeye yardımcı oluyor.

MarketSquare, yalnızca blokzincir endüstrisinden kullanıcıların birlikte bir topluluk oluşturabileceği bir yer olmayacak, aynı zamanda sektördeki çeşitli projeler, uygulamalar ve işletmeler hakkında güvenilir ve eğitici bilgiler sağlayan bir yer olacağını belirten ARK, önümüzdeki aylarda MarketSquare'e daha fazla değer katmak için işbirliği yaparken, Dogecoin topluluğunun bir ortak olmasını dört gözle beklediklerini söyledi ve web sitesinde yaptığı bir paylaşımda bunları dile getirdi:

“Şimdi soruyor olabileceğiniz ilk soru, “Liderlik ekibi, iş geliştirme yöneticileri ve hatta destek e-postası olmayan bir kripto parayla nasıl ortaklık kurarsınız?” olabilir - bunun cevabı çok basit! Reddit'e gidin ve Dogecoin topluluğuna bir ortaklık teklif edin. İyi bir ortaklık, yalnızca bir projenin ekibinden değil, aynı zamanda o projenin topluluğundan da katılım gerektirir. Dogecoin'in ekibi olmadığından, topluluklarının da dahil olmasını sağlamak çok daha önemli. Teknik olarak, ortaklığı güçlendirmek için 500 oy talep ettik ve gördüğünüz gibi 500'den fazla olumlu oy aldık ve oy sayısı artmaya devam etti. Bu durum yasal olarak bağlayıcı mı? Hayır. Bunu bir ortaklık olarak kabul ediyor muyuz? Tabi ki evet! Sadece gerekli oyları almakla kalmadık, MarketSquare ile ilgili sorularımız da vardı. Ayrıca, Dogecoin topluluğundan bunun gibi bir çok ilham verici onay aldık: BorketSquare”

MarketSquare ve Dogecoin

ARK ekibi, web sitesinden yaptığı bir paylaşımda ilk olarak, platforma Dogecoin ekleyip Dogecoin çevresinde eğitim içeriği oluşturacağını belirtti. Ek olarak Dogecoin, topluluğu ve Doge ile ilgili diğer ilginç konularla ilgili bazı yüksek kaliteli videolar oluşturacaklarını da söyledi. Dogecoin topluluğundaki herkes, Public (Herkese Açık) Beta sürümü tam anlamıyla hayata geçtiğinde MarketSquare platformuna katılabilecek. Dogecoin'e projeler ve işletmelerle katkıda bulunan topluluk üyeleri, MarketSquare aracılığıyla dünyaya bunları anlatabilecek. Dogecoin’in, alandaki en hayranlık uyandıran topluluklardan birine sahip olduğu için heyecanlı olduğunu belirten ARK ekibi, bir projenin merkezi bir ekibi veya irtibat noktası olmaması, tutkulu bir topluluğa veya anlatmaya değer ilginç hikayelere sahip olmadığı anlamına gelmediğini söylüyor.