ARK, Stakenet ile Ortaklığını Duyurdu

Şu anda ARK, MarketSquare’in beta sürümüne yaklaşıyor. Stakenet gibi projelerle ortaklıklar, MarketSquare’in birlikte topluluk oluşturma ve blokzincir geliştirmeyi keşfetme hedefini ilerletmeye yardımcı oluyor. Stakenet ürünlerini ve topluluğunu oluşturmaya devam ederken, bu ortaklık ile MarketSquare'in sunduğu tüm özelliklerden tam olarak yararlanabilmeleri sağlanacak.

MarketSquare, yalnızca blokzincir endüstrisinden kullanıcıların birlikte bir topluluk oluşturabileceği bir yer olmayacak, aynı zamanda sektördeki çeşitli projeler, uygulamalar ve işletmeler hakkında güvenilir ve eğitici bilgiler sağlayan bir yer olacağını belirten ARK, önümüzdeki aylarda MarketSquare'e daha fazla değer katmak için işbirliği yaparken, Stakenet'in bir ortak olmasını dört gözle beklediklerini söyledi.

Stakenet nedir?

Stakenet platformu, Lightning Network, ana doğrulayıcılar ve dApp'lerin (merkeziyetsiz uygulamaların) kullanımını birleştiren merkezi olmayan bir blokzincirdir. Stakenet, tüm ana doğrulayıcı sahiplerinin her ay yapılan önerilere oy verdiği merkezi olmayan bir demokrasi olarak çalışır.