Axelar, Avalanche'ı Diğer Öncü Platformlarla Bağlamak için Çapraz Zincir İletişim Ağını Genişletiyor

Avalanche kullanıcıları ve geliştiricileri Bitcoin, Ethereum'daki varlıklara ve Axelar'ın ağına bağlı ek zincirlere erişebilecek.

Axelar ve Avalanche, merkezi olmayan birlikte çalışabilirlik ortak vizyonunu gerçekleştirmek için güçlerini birleştiriyor. Axelar, merkezi olmayan, zincirler arası iletişim ağını, Avalanche'ı da içerecek şekilde genişletiyor. Tamamlandıktan sonra, Avalanche kullanıcıları Bitcoin, Ethereum ve Axelar'daki diğer birbirine bağlı zincirlerden varlıklara ve uygulamalara tek bir entegrasyon noktası üzerinden erişebilecek. Avalanche, Axelar'a bağlanarak ağa eklenecek gelecekteki tüm platformlara otomatik olarak erişim kazanacak.

Avalanche, birbirleriyle doğal olarak birlikte çalışacak bir alt ağlar ekosistemi geliştiriyor ve Axelar ağı, Avalanche ekosisteminin dışındaki blokzincirlerine harici bağlantı sağlayarak buna katkıda bulunacak. Sorunsuz çapraz zincir iletişimi ölçeklendirmek için birlikte çalışarak, her iki proje de güvenliği, benimsemeyi artıracak ve likiditeye erişimi iyileştirecektir.