Aylık Etkinlik Takvimi - Kasım 2022-banner-imageAylık Etkinlik Takvimi

Aylık Etkinlik Takvimi - Kasım 2022

  • 2 Kasım 2022 Çarşamba

Filecoin (FIL):Lotus: Data Onboarding & Friends Summit” etkinliği Hyatt Regency Lisboa’da gerçekleşecektir.

Fetch.ai (FET): Fetch.ai topluluğuna yönelik düzenlenen ve CEO Humayun Sheikh’in katıldığı Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Spaces’de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Genel Piyasa Etkinliği: FED 2 Kasım’daki toplantısında faiz kararını açıklayacaktır. Ekonomistlere göre piyasa fiyatlamalarına bakıldığında Fed’den 75 baz puan faiz artırımı olasılığı yüksek görünüyor.

Flamingo (FLM): Flamingo Discord kanalında DeFi hakkında Her şeyi sor (AMA) etkinliği gerçekleştirecektir.


  • 4 Kasım 2022 Cuma

Genel Piyasa Etkinliği: ABD Tarım Dışı İstihdam verisi açıklanacaktır. Aylık olarak ABD’deki ücretli çalışan sayısındaki (devlet memurları ve tarım işçileri hariç) değişimi gösterir.

Genel Piyasa Etkinliği: Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Christine Lagarde Türkiye saatiyle 12.00’de konuşma yapacaktır.


  • 9 Kasım 2022 Çarşamba

Genel Kripto Etkinliği: TOKEN2049 London 9-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Web3 şirketlerinin kurucularının ve yöneticilerinin pazar hakkındaki görüşlerini paylaştığı Londra ve Singapur'da her yıl düzenlenen önde gelen kripto etkinliğidir.

Astar (ASTR): Ekosistemde neler olduğuna dair 4. çeyrek güncellemesi gerçekleşecektir.

Genel Piyasa Etkinliği: ABD 10 Yıllık Tahvil İhalesi rakamları açıklanacaktır. ABD Tahvili, 2 yıldan 10 yıla kadar vadesi olan kamu borçlarını finanse etmek için kullanılan kurumsal ve bireysel yatırımcılara satılan menkul kıymettir.


  • 10 Kasım 2022 Perşembe

Genel Kripto Etkinliği: Web3 topluluğu için sanal inovasyon konferansı Illuminate/22 etkinliği 10-11 Kasım tarihleri ​​arasında çevrimiçi gerçekleştirilecektir.

Genel Piyasa Etkinliği: ABD Tüketici Fiyatı Endeksi - Enflasyon (Aylık & Yıllık) rakamları açıklanacaktır.


  • 11 Kasım 2022 Cuma

Genel Kripto Etkinliği: Wethio Proje Konferansı, 11-13 Kasım tarihleri ​​arasında Fas'ta gerçekleşecektir.


  • 14 Kasım 2022 Pazartesi

Genel Kripto Etkinliği: Innovative Finance Expo 14-16 Kasım tarihleri ​​arasında jumeirah Emirates Towers Dubai'de gerçekleşecektir.

Genel Kripto Etkinliği: Web3 ve Blokzincir teknolojisinin çeşitli kullanım durumları, uygulamaları, günlük hayata entegrasyonu konularının ele alındığı Bicol Blockchain Konferansı etkinliği gerçekleştirilecektir.

Polkastarter (POLS): Polkastarter ekosisteminde neler olacağına dair Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Space’de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


  • 15 Kasım 2022 Salı

eCash (XEC): eCash Ağ Yükseltmesi gerçekleştirilecektir.

The Sandbox (SAND): “The Care Bears” çizgi film karakterleri The Sandbox’ın metaverse dünyasında avatar olarak yer alacaktır.

Moonbeam (GLMR): Topluluğa yönelik düzenlenen Moonbeam Universe etkinliği kapsamında Moonbeam ve Moonriver'ın Polkadot & Kusama'ya getirdiği etkinlik ve entegrasyonlar hakkında bilgilendirme gerçekleştirilecektir.


  • 16 Kasım 2022 Çarşamba

Decentraland (MANA): Şeffaflığı ve toplulukla iletişimi geliştirmek için Decentraland Vakfı, 16 Kasım 2022'den itibaren teknik konularda düzenli olarak Her Şeyi Sor (AMA) oturumlarına ev sahipliği yapmaya başlayacaktır.


  • 17 Kasım 2022 Perşembe

VeChain (VET): Hız, güvenlik ve ölçeklenebilirlik kapsamında PoA2.0 sert çatallanması gerçekleşecektir.

NEAR Protocol (NEAR): Topluluk sorularının yanıtlanacağı Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Spaces’te çevrimiçi gerçekleştirilecektir.


  • 18 Kasım 2022 Cuma

IRISnet (IRIS): Irishub V1.4.0 sürümü etkinleştirilecektir.

Hive (HIVE): Meta veri deposu, deneyim, fikirler ve daha fazlası hakkında soruların yöneltilebileceği DYGYCON12 etkinliği 18 - 20 Kasım arası metaversede gerçekleştirilecektir.


  • 19 Kasım 2022 Cumartesi

Genel Kripto Etkinliği: “Cardano Zirvesi 2022” 19-21 Kasım tarihleri ​​arasında İsviçre'de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


  • 21 Kasım 2022 Pazartesi

Near Protocol: Protokol Çalışma Grubu etkinliği gerçekleştirilecektir.

Moonbeam (GLMR): Wormhole ve Moonbeam topluluğuyla birlikte Her şeyi sor (AMA) etkinliği gerçekleştirilecektir.


  • 22 Kasım 2022 Salı

Audius (AUDIO): Discord Town Hall etkinliği kapsamında Audius ekibinin dört üyesi, topluluk sorularını yanıtlayacak ve deneyimlerini paylaşacaktır.

Mina Protocol (MINA): “ZkSpark Cohort 0” hakkındaki ayrıntılarla ilgili bilgiler YouTube üzerinde gerçekleştirilen bir yayında toplulukla paylaşılacaktır.

PancakeSwap (CAKE): PancakeSwap ile Celer'in teknolojisinin nasıl kullandığı ve topluluk tarafından yöneltilen soruların yanıtlanacağı Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Spaces’te gerçekleştirilecektir.


  • 23 Kasım 2022 Çarşamba

Genel Kripto Etkinliği: Next Block Expo etkinliği 23-24 Kasım tarihleri arasında Belin’de gerçekleştirilecektir.

Polkadot (DOT): Polkadot ve Kusama ekiplerinin katılacağı “Polkadot Topluluk Çağrısı” etkinliği Twitter Spaces’te gerçekleştirilecektir.

Genel Kripto Etkinliği: Küresel Blokzincir Konferansı 23-24 Kasım tarihleri ​​arasında Dubai'de gerçekleştirilecektir.


  • 24 Kasım 2022 Perşembe

iExec RLC (RLC): iExec RLC ekibinin önümüzdeki 5 yıl için uzun vadeli stratejileri, yol haritası ve şu an bulunduğu konum hakkında merak edilenleri topluluk ile Twitter Spaces’te gerçekleştireceği etkinlik kapsamında paylaşacaktır.


  • 28 Kasım 2022 Pazartesi

Genel Kripto Etkinliği: Web3 ekosistemine odaklanan “DCENTRAL Miami 2022” 28-29 Kasım tarihleri ​​arasında Miami'de gerçekleştirilecektir.

Polkadot (DOT): Sub0: Polkadot Geliştirici Konferansı, 28-29 Kasım tarihleri ​​arasında Lizbon'da gerçekleştirilecektir.

Algorand (ALGO): Decipher 2022 etkinliği 28-30 Kasım tarihleri ​​arasında Dubai'de gerçekleştirilecektir.