Babylons (BABI) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Babylons (BABI) Nedir?

Projenin Adı: Babylons

Projenin Belirteci: BABI

Projenin İnternet Sitesi: https://babylons.io/

Projenin İzahname Adresi: https://babylons.io/assets/litepaper.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2021

Babylons (BABI) Nedir?

Merkeziyetsiz bir NFT oyun platformu olan Babylons, Türk mühendisler ve girişimciler tarafından Şubat 2021 yılında hayata geçirildi. DappRadar verilerine göre Temmuz ayında BSC ağında birinciliğe, diğer tüm blokzincirlerde beşinciliğe kadar yükselerek Türkiye’nin en aktif NFT pazaryeri statüsüne erişti.

Babylons’un tokenı olarak geliştirilen BABI Token, kullanıcılarının kilitleyerek token satışlarına katılabildiği, platformda söz sahibi olduğu, oy kullanabildiği ve serbest piyasada fiyatlanan bir yönetim token’ıdır.

Babylons (BABI) Neler Sunmaktadır?

BABI Token ile Babylons platformunun geleceğini şekillendirebilir, platformun stake ödüllerine hak kazanıp aynı zamanda platform aracılığıyla diğer projelere yatırım yapabilirsiniz. Web 3.0, yeni ve daha iyi bir internet vizyonu için her şeyi kapsayan bir terim haline gelmiştir. Babylons da web 3.0 alanında birçok konuyu kapsayan imkan sunmaktadır.

İçerik oluşturucular, nadirliklerini, orijinalliklerini ve sahiplik geçmişlerini takip etmek ve kanıtlamak için merkezi olmayan uygulamamızda eserlerini belirtebilir.

Koleksiyonerler, bir NFT mülkiyeti her değiştirdiğinde orijinal yaratıcıya geri dönen telif ücretleri ile değerli dijital ürünleri takas edebilir.

Yatırımcılar, projeler hevesli bir toplulukla buluşurken, Babylons Launchpad'deki INO/IDO etkinliklerine güvenle katılabilir.

Topluluk üyeleri, yalnızca BABI yönetişim belirtecini tutarak ve stake ederek birçok Babylons faaliyetinden yararlanabilir.

Babylons (BABI) Teknolojisi

Babylons, topluluk tarafından yönetilen bir NFT platformu, birinci sınıf bir blokzincir oyun (aggregator) toplayıcısıdır. Babylons, son teknoloji bir launchpad ve 200'den fazla iş ortağı tarafından güvenilen web 3.0 teknoloji çözümleri sağlayıcısı olarak hizmet veren benzersiz bir DAO modeli tarafından yönetilen bir ekosistemdir. Düşük maliyetli minting NFT’lerden oluşan sergi NFT alım satımı Haftalık Airdrop Birçok Onchain oyun Metaverse’e giriş Stake (kilitleme) & Kazan DAO’ya giriş Topluluk Fonlaması

Babylons (BABI) Dijital Varlık Ekonomisi

BABI, Babylons platformunun yönetim tokenıdır. BABI, deflasyonist bir dijital varlıktır. Dileyen herkes BABI satın alıp sistem geliştirmeleri, platform kararları gibi oylamalara katılabilir ve söz hakkı sahibi olabilir.