Best Token (BEST) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Best Token (BEST) Nedir?

Projenin Adı: Best Token

Projenin Belirteci: BEST

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/BEST

Projenin İzahname Adresi: https://bstatic.bitexen.com/BESTV_1_0dc301ad3f.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 1.100.000

Best Token (BEST) Nedir?

Türkiye'nin ilk özel radyo kanallarından biri olan Best FM, 5 Şubat 1993 tarihinde "Kimler Geldi, Kimler Geçti" şarkısıyla yayın hayatına başlamıştır. Best FM; bağımsız, dürüst ve güvenilir habercilik anlayışı, seçkin programcıları, yayın ilkeleri ve teknolojik donanımı ile, Türkiye’nin en çok dinlenen ulusal radyoları arasında ilk sıralarda yerini almıştır. Bugüne kadar yayın hayatında dinleyicileriyle samimi bir iletişim kuran Best FM, zamanla yayın yaptığı her yerde toplumun sesi oldu. Katıldığı etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, kampanyalar, paneller ve organizasyonlar ile Türkiye’nin lider radyosu olmuştur.

Sosyal tokenlar, bir topluluk, marka ya da içerik oluşturucuyu temel alan kripto para birimleridir. Bu tokenlar hayran grupları oluşturmak ve onları ödüllendirmek için çeşitli etkinliklerle entegre şekilde kullanılmaktadır. Sosyal tokenlara sahip olan topluluk üyeleri çeşitli avantajlar, eşsiz deneyimler ve özel tecrübeler elde edebilmektedir. Bu özellikler zaman zaman topluluğa ya da kişiye ait içeriklere erişim ve özel organizasyonlara katılım gibi eşsiz deneyimler sağlamaktadır. organizasyonlar ile Türkiye’nin lider radyosu olmuştur.

Best FM (BEST), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Best FM Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşterileriler arasında bir köprü görevi görecektir. Best FM Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman müşteriler ve şirket arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır. Bu kapsamda kullanıcılar, görüşlerini aktarmak ve çeşitli fırsatlardan faydalanmak amacı ile Best FM Token ekosistemine katılabilirler. Best FM Token, bu izahnamede de belirtildiği üzere projenin finansal istikrarını koruyacak token ekonomisine göre hareket edecek ve müşterisine belirttiği hizmetleri sunarak başarılı bir proje olmasını sağlayacaktır.

Best Token (BEST) Neler Sunmaktadır?

Best FM Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır.

Bu avantajlar aşağıda yer alan liste ile sınırlı olmamak koşulu ile şu şekildedir:

  • Token sahiplerine özel ayrıcalıklı etkinlikler
  • Etkinliklere öncelikli katılım hakkı
  • Stüdyo turu ve programlara konuk olma şansı
  • Festivaller ve imza günlerine öncelikli katılım hakkı
  • Merchant ürünler

Best Token (BEST) Teknolojisi

Best FM (BEST), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Best FM Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşterileriler arasında bir köprü görevi görecektir.

Best FM Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman müşteriler ve şirket arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır. Bu kapsamda kullanıcılar, görüşlerini aktarmak ve çeşitli fırsatlardan faydalanmak amacı ile Best FM Token ekosistemine katılabilirler. Best FM Token, bu izahnamede de belirtildiği üzere projenin finansal istikrarını koruyacak token ekonomisine göre hareket edecek ve müşterisine belirttiği hizmetleri sunarak başarılı bir proje olmasını sağlayacaktır.

Best Token (BEST) NFT

Blokzincir teknolojisi kullanılarak ilk kez 2015 yılında ortaya çıkarılan bu token ya da varlıklar şahsına münhasır özelliklere sahip olmakla birlikte, birbiri yerine geçmeyen özel eserlerdir. Her bir NFT, kendine has bir değere sahip olması sebebiyle bir başka NFT ile eşlenemez, yerine geçemez ve değişemez şekilde tasarlanmıştır. Bu NFT’ler farklı nadirlik kategorilerine ayrılabilmekte ve koleksiyon şeklinde çıkarılabilmektedir.

Best FM Token ve Best FM ile ilgili gelecekte oluşturulacak tüm NFT projeleri Bitexen Teknoloji A.Ş. ve Best FM ile ortak gerçekleştirilmek üzere planlanmıştır.

Best Token (BEST) Dijital Varlık Ekonomisi

Best FM Token adedi 1.100.000,00 sayısından 900.000,00 değerine yakımlar ile ulaştığı her durumda akıllı kontrat üzerinde mint (üretim) fonksiyonu çalıştırılarak token sayısı 100.000,00 artırılarak toplam arz 100.000,00 adete tamamlanacaktır.