Bitexen 2020 Raporu-banner-imageBlog

Bitexen 2020 Raporu

Kullanıcılarımıza Bitexen.com’u deneyimlemeleri için ücretsiz dağıttığımız BTXN Coin miktarı Eylül ayında 5 milyona ulaşarak tamamlandı.

5 milyon.png

12 ay içerisinde gerçekleştirdiğimiz 32 hacim yarışmasıyla toplamda 160 bin adet BTXN Coin dağıttık.

hacim.png

2020 yılında aşağıda sıraladığımız 37 adet dijital varlığı Bitexen.com’da listeledik. Türkiye’deki en geniş dijital varlık yelpazesini sunan platform olmaktan gurur duyuyoruz.

37.png

Kullanıcılarımızın Türk Lirası işlemlerini daha rahat gerçekleştirmesi adına Papara ve Fibabank ile anlaşma gerçekleştirdik.

papara2.jpg

Blockchain Türkiye Platformuna platin üye olarak dahil olduk.

bctr2.jpg

Alım-satım deneyimini daha profesyonel gerçekleştirme imkanı sunan PRO tahta sayısını 17’ye yükselttik. Neo, Chainlink ve Bitcoin Cash için PRO tahtaları kullanıma sunduk.

protahta2.jpg

Bitexen.com’a kullanıcıların yakından takip ettiği kripto varlıkları kolayca görüntüleyebilmeleri için favorilere ekleme seçeneğini ve işlemlerini profesyonelce gerçekleştirebilmeleri stop-loss emir türünü ekledik. Bunların yanı sıra uygulama deneyimini sorunsuzca yaşayabilmeleri için çok sayıda performans güncellemesi gerçekleştirdik.

stoploss2.jpg

11 yakım işleminde toplam 678.783 BTXN Coin'i geri alarak yakım işlemini gerçekleştirdik ve dolaşımdan eksilttik.

yak__m2.jpg

Uluslararası Kara Para Aklama ve Terörün Finansmanını Önleme politikalarına uyum sağlamak amacı doğrultusunda Coinfirm şirketi ile iş birliği gerçekleştirdik.

coimnfirm2.jpg

Dünyaca ünlü siber güvenlik şirketi Kaspersky Lab’in güvenlik testlerinden başarıyla geçtik! Web uygulamamız, iOS ve Android uygulamalarımız ile beraber harici ağ altyapısının test edildiği süreçte Kaspersky'nin Uygulama Güvenliği Değerlendirmesinden tam not aldık.

kaspersky2.jpg

Bitexen Araştırma sayfası başlığı altında haberler, öğretici makaleler, koin incelemeleri ve podcastler üreterek yeni başlayanlar ve profesyonellere yönelik bilgilendirici içerikler oluşturduk.

ara__t__rma2.jpg

Bitexen resmi telegram grubunu açarak 10.000’den fazla kullanıcımıza doğrudan destek vermeye başladık.

telegram2.jpg

Bitexen olarak Tesfed Türkiye Kupası’na isim sponsoru, Adana Demirspor Kulübü’ne forma göğüs sponsoru, #SahneyeSesVer Konserine bilet sponsoru, ITURO 2020 ve CryptoCampTurkey etkinliğine ana sponsor olduk.

sponsorluk2.jpg