Bitexen Kasım 2020 Aylık Raporu-banner-imageBlog

Bitexen Kasım 2020 Aylık Raporu

1- Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak Adana Demirspor’un yeni forma göğüs sponsoru olduğumuzu duyurduk. Sponsorluk anlaşması Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın yer aldığı törende imzalandı.

1-1.jpg

2- Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, Bitcoin ve Link hacim yarışmaları ile toplamda 30.000 BTXN Coin ödül olarak dağıtıldı.

1-2.jpg

3- 21-22 Kasım’da gerçekleşen 2020 TOSFED Drift yarışmasında Furkan Çapkın ve ekibine Bitexen olarak sponsor olduk. Bizleri, gerçekleşen etkinlikte temsil ettiler.

4- Robotik çalışmalar yapan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini bir araya getirecek olan İTÜRO LITE etkinliğine Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak sponsor olduk. Etkinlik 28-29 Kasım’da gerçekleşti.

1-3.jpg

5- #BitexenleHediyeKazan çekilişi gerçekleştirdik. “Bitexen’ de kaç farklı kriptopara listeniyor?” sorusunu bilen 10 şanslı kişi Netflix, Itunes, Google Play, Steam, D&R veya Udemy hediye kartları kazanma şansı yakaladı.

1-4.jpg

6- Bitexen Teknoloji A.Ş Araştırma Uzmanı Agah Sesli, Perihan Tantuğ'un sunumuyla EkoTürk TV’de "Dijital Para Gündemi" programına konuk oldu.

1-5.jpg

7- BTXN Coin izahnamesinin 2. versiyonu yayınlandı. Görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

8- Alım-satım panelinde komisyon iadesini gösteren butonlar eklendik.

9- 15 Kasım'da gerçekleşen #BitcoinCash Hard Fork'u sonrası aldığımız kullanıcı bakiyelerinin kayıtlarına göre 1 #BCH=1 BCHA oranında kullanıcılarımıza dağıtımını gerçekleştirdik.

1-6.jpg