Bitexen Mayıs 2021 Aylık Raporu-banner-imageBlog

Bitexen Mayıs 2021 Aylık Raporu

1- 10 yeni kripto para listemizde. $STX, $REEF, $TVK, $BAKE, $COTI, $FLM, $CHR, $ORN, $MITH, $SAND artık Bitexen'de!

coinler.png

2- #Bitexen ile @KoinBulteni Instagram canlı yayınında piyasanın haftalık durumunu sizler için değerlendiriyor! Koin Bülteni kurucularından Fatih Taşdemir ve Bitexen Araştırma Uzmanı İlker Yıldız "Bitexen ile Haftalık Piyasa Analizi" yayınını her hafta gerçekleştiriyor.

aaaaaaaa.jpg

3- Süper Lig artık daha süper!⚡Forma göğüs sponsoru olduğumuz Şampiyon Adana Demirspor'u tebrik ediyor ve Süper Lig'de başarılar diliyoruz!

1212.jpg

4- Yatırımlarınız Bitexen’le güvende! Bitexen olarak ödenmiş sermayemizi 5 katına çıkartarak 25 milyon TL'ye yükselttik. Türkiye’nin önde gelen FinTek firmalarından biri olarak yatırımcılarımıza en yeni teknolojiyle, en güvenli hizmeti vermeye devam edeceğiz.

sermaye.jpg

5- BitTorrent, PRO tahtada listelendi! Artık #BitTorrent yatırımlarınızda BTT/TRY işlem çiftiyle PRO tahtamızdan faydalanabilirsiniz!

bttttt.jpg

6- Artık Vakıfbank ile #Bitexen'de 7/24 Türk Lirası'nı çekip götürebilirsin! Şimdi indir, hemen işleme başla!

vakıfbank.jpg

7- 19."Geleneksel" #BTXN Coin yakımı gerçekleşti! Toplam 182.133,77 BTXN Coin yakıldı.

BTXN yakım.png

8- Bitexen Teknoloji AŞ. ile Sivasspor bir teknoloji iş birliğine imza attı. Bu anlaşmaya göre, Bitexen Teknoloji AŞ. tarafından, Demir Grup Sivasspor’a ait bir mobil uygulama ve kripto para oluşturulacak.

sivasspor333.jpg

9- $HOT, PRO Tahtada Listelendi! #Holochain, Dijital Varlık Alım Satım Platformu #Bitexen’de PRO tahtasında listelendi. Artık Holochain yatırımlarınızda HOT/TRY işlem çiftiyle PRO tahtasından faydalanabilirsiniz!

holohot.jpg

10- Farklı kripto para birimlerinin fiyat hareketlerini aynı anda tek bir ekranda takip edebileceğiniz “Çoklu Grafik” özelliği Bitexen’de!

blogyazisi.jpg