Bitexen Ocak 2021 Aylık Raporu -banner-imageBlog

Bitexen Ocak 2021 Aylık Raporu

1. Bitexen Pro tahtasına XLM/TRY ve ADA/TRY pariteleri geldi! Artık tüm kullanıcılarımız $XLM ve $ADA ile kolayca işlem yapabilecek. Artık PRO modunu kullanarak emir defteri, fiyat ve derinlik grafikleri üzerinden Stellar ve Cardano alım-satımı yapabilirsiniz.

XLM-ADA.jpg

2. Golden Global Bank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle artık Bitexen kullanıcıları para yatırma ve çekme işlemlerini Golden Global Bank ile gerçekleştirebilecek.

globalbank.jpg

3. Dünyada 5.050 işlem çiftinin grafiğini sunan tek kriptopara platformu olarak,kullanıcılarımızın rahatına her zaman önem veriyoruz! Kullanıcılarımızın yatırımlarında daha hızlı hareket edebilmeleri için platformumuzda bulunan Hızlı Al/Sat kısmına grafik gösterimleri ekledik.

grafik.jfif

4. Yeni nesil 7/24 anlık perakende ödeme uygulaması FAST artık Bitexen'de!

fast.jpg

5. Bitexen Teknoloji A.Ş. CEO'su Yahya Tuğyan ERDEM İktisadi Araştırmalar Vakfı'nın bugün 14:00'te düzenlediği “Blokzincir Teknolojisi Nedir ve Mevcut Sistemlere Etkileri" başlıklı yayına konuşmacı olarak katıldı.

6. Yılın son yarışması olan 5000 BTXN ödüllü LINK/TRY Hacim Yarışmasının ödülleri dağıtıldı.

linktry.png

7. Yeni yılın ilk BTXN Coin yakımı gerçekleşti! 15. yakımımızda toplam 167.084 BTXN Coin yakılarak dolaşımdan eksiltildi.

BTXN yakımı.png