Bitexen Şubat 2022 Aylık Blog Raporu-banner-imageBlog

Bitexen Şubat 2022 Aylık Blog Raporu

1. Bitexen Teknoloji olarak Sway Hotels'la partnerlik anlaşması imzaladık. Bu iş birliği kapsamında Bitexen kullanıcıları, liste fiyatı üzerinden gerçekleştirdikleri otel rezervasyonlarında %15 indirim kazanacaktır.

1.png


2. 10 yeni koin; SHIB, SUN, CELO, JST, SLP, PEOPLE, GXS, VOXEL, FLUX ve GLMR’yi listeledik.

2.png


3. BABI yatırma ve çekme işlemleri Bitexen.com’da başladı.

3.png


4. Toplam 5000 BTXN ödüllü GALA/TRY hacim yarışmasını gerçekleştirdik.

4.png


5. Türkiye’nin en iyi gençlik festivali #BitexenWinterfest Bu yıl 25. si düzenlenen ilki 6-10 Şubat, ikincisi 10-13 Şubat ve üçüncüsü ise 13-17 Şubat'ta Uludağ'da gerçekleşti.

5.png


6. Şubat ayı boyunca her biri 1.500 BTXN ödüllü AKREP/TRY, DEMIR/TRY, KYSR/TRY, GRS/TRY, HATAY/TRY, RIZE/TRY hacim yarışmalarını gerçekleştirdik.

6.png


7. Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak, GeForce NOW ile altın sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Sponsorluğumuz boyunca GeForce NOW tarafından sağlanan 3.000 promokod Bitexen tarafından çeşitli kampanyalar ve çekilişlerde hediye edilecektir.

7.png


8. Twitter sohbet yayınında her Pazartesi saat 21.00’de gerçekleştirilen @bitexencom Kıdemli Araştırma Uzmanı @ilkerryildiz ve Koin Bülteni kurucularından Fatih Taşdemir "Kripto Para Piyasasındaki Son Gelişmeler" hakkında konuştu.

8.png


9. Sakaryaspor’ ait SKRY Token'ın 4 aylık kilitli seçeneği 8 Şubat itibarıyla açıldı.

9.png


10. Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak, Klein'ın Phönix, Harbiye, Garten ve Sommer şubeleriyle sponsorluk imzaladık. Bitexenlilere özel indirim ayrıcalığı ile müziği ve eğlenceyi doyasıya hissedeceğin etkinliklere katılma fırsatını kaçırma!

10.png


11. Bitexen sponsorluğundaki Post42 – Soğuk Savaş Live gösterilerinin ikincisi BKM Mutfak Çarşı’da gerçekleşti!

11.png


12. Darüşşafaka Spor Kulübü ile 3,5 yıllık forma göğüs sponsorluğu imzaladık.

12.png


13. Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak, Ceylan Ertem ile Duyuyor Musun'a sponsor olduk!

13.png