Bitexen Racing Team Token (BRTT) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Bitexen Racing Team Token (BRTT) Nedir?

Projenin Adı: Bitexen Racing Team Token

Projenin Belirteci: BRTT

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/BRTT

Projenin İzahname Adresi: https://slashnow.gitbook.io/bitexen-racing-team/hosgeldiniz/racing-team-token

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Bitexen Racing Team Token (BRTT) Nedir?

Bitexen Racing Team Token (BRTT), Binance Smart Chain blokzinciri üzerinde BEP-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Bitexen Racing Team Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir.

Motor sporları ekonomisi birçok otomobil ve motosiklet markasının fabrikaları düzeyinde desteklenen ve ekonomisinin temelini motor üreticilerinin sponsorluğu üzerine inşa edilmiş durumda. Aynı zamanda bu endüstriye parça üreten bir çok firma endüstrinin büyümesinde önemli pay sahibi. Bununla birlikte organizasyonlar seviyesinde bu sporu en değerli kılan unsur, birçok spor branşında olduğu gibi bu sporun takipçileri ve fanatikleridir.

Motor sporları büyük bir topluluğa sahip ve bu rekabetçi spor dalındaki farklı pilotlara veya markalara gönül vermiş topluluklar rekabetin daha yüksek seviyede gerçekleşmesi için büyük katkı sağlıyor durumda. Motor üreticileri, markalar, pilotlar ve organizasyonları yakından takip eden topluluklar bu sporun asli unsurlarıdır ancak endüstri hala tüm taraflar arasındaki fayda ve deneyim ilişkisini sürdürülebilir bir ekonomi altında yöneten bir çözüme sahip değil.

Bitexen Racing Team, geleceğin yetenekli pilotlarının keşfedilmesi, tüm motor sporları tutkunlarının bu spora ilişkin hayallerini deneyimleyeceği alanlar yaratılması, toplulukların ayrıcalıklı bir şekilde motor sporlarına ilişkin sunulabilecek faydalara erişebilmesi için yola çıkıyor. Web3 teknolojilerinin sahip olduğu benzersiz imkanları, motor sporlarının dinamik ve heyecan verici deneyimleri ile bir araya getirecek Bitexen Racing Team Token sizi izleyici koltuğundan sürücü koltuğuna davet ediyor.

Bitexen Racing Team Token (BRTT) Neler Sunmaktadır?

Bitexen Racing Team Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir: Farklı zamanlarda ve kategorilerde yapılacak etkinlikler sürdükçe token kazanma fırsatı Farklı motor sporu ve markalarına ilişkin bilgi yarışmalarından token kazanma fırsatı Token sahiplerine özel uluslararası motor sporu etkinliklerine davet şansı Farklı motor sporu etkinliklerine özel tasarlanmış fantezi oyunlarına katılım ve ödül şansı Motor sporu markalarına ilişkin indirimli veya ücretsiz ürünler kazanma şansı

Bitexen Racing Team Token (BRTT) Teknolojisi

Kripto varlıklar içerisinde tokenler farklı bir blokzincir ağı üzerinde kayıt altına alınan işlem kayıtlarından oluşmaktadır ve bu işlemlerin her biri bir dijital varlık hükmündedir. Utility token sınıfı ihtiyaç duydukları fonksiyonlara göre farklı blokzincir ağlarından biri üzerinde yaratılabilir.

BEP-20 standardı, BNB Smart Chain ağında token oluşturmak için belirlenen spesifik bir kural dizinini ve koşulları içermektedir.

BEP-20, bir kripto varlık sahibine, teknolojisinin sağladığı tüm imkanları sunar. Bunların arasında maliyet verimliliği, kolay yaratılması ve kodlanması, zaman verimliliği, kolay kullanımı, akıllı kontratlar ile sağladığı güvenlik, cüzdanlarda saklanabilmesi ve otonom işlem onayları vardır.

Bitexen Racing Team Token BEP-20'nin sağladığı tüm bu faydaları ziyaretçilerine sunarak azami bir fayda ve şeffaflık garanti etmektedir.

Neden BNB Smart Chain (BEP-20)?

BEP-20, en yaygın Ethereum token standardı olan ERC-20'yi genişleten BNB Chain'de bir token standardıdır.

Çift zincir mimarisi ile her iki zincir de birbirine tamamlayan BNB Chain, ultra hızlı işlemler için optimize edilmiş orijinal zinciri tıkamadan tüm uygulamalara hitap eder.

BEP-20, köklü ve aktif bir topluluğa sahiptir.

BEP-20 ağ olarak kendini ispatlamış ve olgun bir blokzincir ağıdır. Dolayısıyla olası riskler öngörülebilmektedir.

Bitexen Racing Team Token (BRTT) Dijital Varlık Ekonomisi

Ön satışı adedi 3.000.000 adet bir kripto varlık olarak maximum arz limiti yoktur. Racing Team Token desteklediği her bir motor sporu organizasyonu için 180.000 adet yeni arz yapacaktır.

Bitexen Racing Team Token tarafından sunulan faydalara erişim için kullanılırken, işlem ücretlerini azaltmak için de yakım ve kilitleme fonksiyonları kullanılır. Bu fonksiyonlar sayesinde dolaşımdaki arz azaltılacak ancak bu durumda yeni token arzı yapılacaktır.

Yakım

Yakım, çeşitli yöntemler ve faydalarla kripto varlıkların belli bir miktarının kalıcı olarak dolaşımdan çıkması anlamına gelmektedir.

Kilitleme

Kilitleme, kullanıcı hesabından tutulan belli miktardaki tokenin, belirli bir süre için işlem yapılamaz şekilde kilitlenmesini sağlar. Bu sayede dolaşımdaki satılabilir token adedinde azalma olur.

Kilitleme Yakma Ödülleri (Airdrop)

Kilitleme ve yakma fonksiyonlarını kullanan hesaplara yönelik aktif ve/veya pasif gelir yaratmak üzere dağıtılan token türüne denir. Kullanıcı hesaplarında kilitleme ve yakmayı teşvik etmek için ilgili hesaplara belirli dönemler için ödül olarak (airdrop) bedelsiz token arzı yapılır.