Bittorrent (BTT), Mainnet (BTTC) ile Yeniden Adlandırılıyor

Mevcut piyasa değerini korurken, eski BTT tokenleri yeniden adlandırılacak ve 1:1000 oranında yeni BTT tokenleri ile değiştirilecektir. Toplam BTT token arzı 990.000.000.000'dan 990.000.000.000.000'a yükseltilecek. Yeniden adlandırma sonrasındaki yeni tokenler BTT olarak anılırken eskileri BTTOLD olarak adlandırılacaktır. (BTTOLD eski BTT tokenlerini ifade eder). BTT tokenleri TRC10'dan TRC20'ye yükseltilecek ve yeni BTT, TRON ana ağında TRC20 tokenleri olarak transfer edilebilecek ve BTTC ana ağına eşlenecektir.

Borsalar, cüzdanlar, geliştiriciler ve diğer birimlerin yeniden adlandırma ve transfer işlemlerini 30 gün içinde (12 Ocak 2022'den önce) tamamlamaları gerekmektedir.

Ek bilgi olarak BitTorrent Zinciri (BTTC), PoS (Pay İspatı) mekanizmasını benimseyen ve akıllı sözleşmelerin ölçeklendirilmesi için yan zincirlerden yararlanan dünyanın ilk heterojen çapraz zincir birlikte çalışabilirlik protokolüdür. Tüm zincirleri birbirine bağlama oluşumuyla gelecekte desteklenecek daha fazla zincirle birlikte artık Ethereum, TRON ve BSC'nin genel zincirleriyle birlikte çalışabilirliği sağlıyor.