ExenPay (EXENP)-banner-imageKoin İncelemeleri

ExenPay (EXENP)

Projenin Adı: XNP Coin

Projenin Belirteci: XNP

Projenin İnternet Sitesi: exenpay.com

Projenin Twitter Adresi: twitter.com/exenpay

Projenin İzahname Adresi: İzahname için buraya tıklayabilirsiniz.


A. XNP Coin Nedir?

XNP Coin, kullanıcılar için özel tasarlanmış mobil uygulama arayüzü ile Türk Lirası ile ödeme gerçekleştirilmesini sağlar. Anlaşmalı işyerleri ile gerçekleştirilecek bu işlemler geleneksel ödeme sistemi iş modelleri ile karşılaştırıldığında avantajlara sahiptir.


B. XNP Coin Neler Sunmaktadır?

XNP Coin ile anlaşmalı işyerlerinde gerçekleştirilecek bu işlemler, geleneksel finans sistemi ile karşılaştırıldığında çeşitli avantajlara sahiptir.

  • Düşük İşlem Ücretleri: XNP Coin uygulamasını kullanarak gerçekleştirilen ödemeler geleneksel ödeme sistemi iş modellerinde olduğu gibi yüksek işlem ücretlerini kullanıcılarına yansıtmaz, böylece XNP Coin ile gerçekleştirilen işlemler daha ucuza gerçekleşir.
  • Ödeme Yöntemleri: XNP Coin projesi son haline ulaştığında kullanıcılar QR Kodu, sanal kart ve fiziki kart kullanarak ödemelerini dilediği şekilde gerçekleştirebilecektir.
  • İade İmkanı: XNP Coin üzerinde Türk Lirasıyla gerçekleştirilen ödeme işlemlerinde kullanıcılar Bitexen desteği ile 100 BTXN Coin sahibi olmaları halinde anında %10 iade (cashback) alırlar. Sahip olunması gereken BTXN Coin adedi periyodik olarak güncellenir.

C. XNP Coin Mobil Uygulaması ve Teknolojisi

XNP Coin uygulaması ile kullanıcılar Türk Lirası ile anlaşmalı işyerlerine ödeme gerçekleştirebilirler. Kolay ve kompakt arayüzü ile kullanıcılar TRY görüntüleyebilir ve kazandıkları iade (cashback) miktarlarını görebilirler.

XNP Coin uygulaması içerisinde yer alan sekmeler:

  • Hesabım Sekmesi: Kullanıcılar bu sekmede toplam sahip oldukları Türk Lirası bakiyelerini, harcadıkları ve kazandıklarını bakiye miktarlarını, hesap özetlerini, yatırma ve çekme butonlarını ve geçmiş hareketlerini görebilirler.
  • QR ile Ödeme Sekmesi: Kullanıcılar, QR kodu destekleyen anlaşmalı işyerlerinde ödeme yapabilecekleri sekmeyi görüntüleyebilirler.
  • Kampanyalar Sekmesi: Kullanıcılar bu sekme ile mevcut kampanyaları, fırsatları ve avantajları harita üzerinde veya liste modu ile görüntüleyebilirler.
  • Profil Sekmesi: Kullanıcılar bu sekme ile hesap ayarlarını görüntüleyebilir ve uygulama hakkında detaylı bilgi alabilirler.
  • Bildirim Sekmesi: Kullanıcılar bu sekme ile hangi kampanya ve avantajların bildirimlerini ayarlayabileceklerini seçebilirler.

D. XNP Coin Ekip ve Şirket

XNP Coin uygulaması ile kullanıcılar Türk Lirası ile anlaşmalı işyerlerine ödeme gerçekleştirebilirler. Kolay ve kompakt arayüzü ile kullanıcılar TRY görüntüleyebilir ve kazandıkları iade (cashback) miktarlarını görebilirler.


E. XNP Coin Dijital Varlık Ekonomisi

XNP Token, ExenPay ekosisteminin gelişimi ve büyümesi için çalışmalara güç sağlayan ve XNP Coin uygulaması içerisinde fırsatlar ve avantajlar sağlayan ERC-20 protokolü ile oluşturulmuş dijital varlıktır.

XNP Token, ekosistemi içerisindeki uygulama geliştirmelerini, işbirliklerini ve pazarlama faaliyetlerini desteklemek için ortaya çıkmıştır ve XNP sahiplerine uygulama üzerinden paylaşılan kampanyalarda avantajlar sağlamaktadır.

Token Özellikleri

Token Adı: XNP Coin

Belirteç: XNP

Toplam Arz: 3,000,000 Adet

Protokol: Ethereum ERC-20

Rezervler

XNP Coin (XNP) dijital varlıklarının tamamı ön satış ile 2021 Mart ayı içerisinde satılmıştır. Bu kapsamda ExenPay şirketine ait herhangi bir XNP varlığı bulunmamaktadır.

Geri Alım & Yakım

XNP Coin uygulaması aracılığı ile elde edilen gelirler ile her altı aylık periyotlarda geri alımlar gerçekleştirilecek ve geri alınan dijital varlıklar Ethereum blokzinciri üzerinde yok edilmesi ile dolaşımdaki arzın her periyodik yakım ile azalması sağlanacaktır. Geri alım ve yakım süreçleri için XNP Coin’in net gelirlerinin %20’lik payı kullanılacaktır.

Gelirler

XNP Coin; kapalı ve açık devre çalışan lisanslı ödeme şirketleri ile doğan anlaşma gelirleri, lisanslı ödeme şirketleri ile gerçekleştirilebilecek kar paylaşım modelleri ve ExenPay ödeme altyapısının dış kaynak olarak sunumu sonucunda gelir elde edecektir