Canaan, Avalon Miner Ekipmanlarını Kullanarak Kazakistan’da Bitcoin Madenciliği Yapmaya Başladı

Canaan, yerel müşterilere makine testi, garanti hizmetleri, bakım ve teknik danışmanlık gibi satış sonrası hizmetler sunmak için bu ayın başlarında Kazakistan'daki ilk yurtdışı servis merkezini açtığını duyurmuştu.

Çin'in önde gelen kripto para madencilik ekipmanı sağlayıcısı Canaan, Çin'deki Bitcoin (BTC) madenciliğine yönelik devam eden baskının ortasında Kazakistan'daki kripto madenciliği işi hakkında bir güncelleme daha yayınladı. Canaan yaptığı açıklamada, şirketin en son Avalon Miner ekipmanlarını kullanarak Kazakistan'da kendi kripto madenciliği işini kurduğunu duyurdu.

Canaan Başkanı ve CEO'su Nangeng Zhang, firmanın kendi kendini yöneten bir Bitcoin madenciliği işletmesi olarak ilk çıkışının finansal performansı iyileştirmeye yardımcı olacağını söyledi ve ekledi:

“Operasyonlarımıza daha fazla endüstri kaynağını entegre ettikçe, bu iş segmentinin madencilik makine envanterimizi canlandırmamıza, Bitcoin oynaklığından korunmamıza ve piyasadaki yükselişler sırasında envanter yeterliliğimizi sağlamamıza yardımcı olacağına inanıyoruz.”