Cardano Vakfı, Tedarik Zinciri İzlenebilirlik Çözümü Scantrust ile Ortaklık Duyurdu

Cardano, tedarik zinciri yönetim sürecini kolaylaştırmak ve güvenliği optimize etmek için bir tedarik zinciri izlenebilirlik çözümü olan Scantrust ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Scantrust, ürünleri çevrimiçi hale getirmek için QR kodlarını kullanan, ürünleri ve ambalajları “tüketicilerle doğrudan bağlantıya” dönüştürmeyi amaçlayan bir şirkettir. Şirket, bir QR kodu ile tüketici etkileşimini güvence altına almak, izlemek ve oluşturmak için blokzincir teknolojisini kullanarak sahteciliğe, tedarik zinciri farkındalığına ve tüketici katılımına karşı koruma sağlar. Mevcut Scantrust ortakları arasında HP Indigo, Hyperledger ve SAP bulunmaktadır ve şirket, 168 ülkede Fortune 500 şirketleri ve KOBİ'lerle çalışmıştır.

Cardano ve Scantrust arasındaki ortaklık, Cardano platformunun düşük ücretlerinden ve güvenliğinden en iyi şekilde yararlanırken, şirketlerin güvenli, izlenebilir ürünlere erişmesine olanak tanıyacak. Cardano Vakfı'nın CEO'su Frederik Gregaard, Scantrust ile olan bu ortaklık hakkında şu şekilde bir yorumda bulundu:

“Tüm sektörlerde ve dijital anlaşmalarda güven ve şeffaflığı güçlendirmek, Cardano Vakfı'nın misyonlarının merkezinde yer alıyor. Cardano blokzincirindeki meta verilerden yararlanmak için türünün ilk çözümünü sunmak adına Scantrust ile yorulmadan çalışan Entegrasyon ekibimizle gurur duyuyorum. Scantrust ile birlikte, markaların tüketicileriyle yeniden bağlantı kurmasına, tedarik zincirlerinde şeffaflığı artırmasına ve sahte faaliyetlerle mücadele etmesine yardımcı oluyoruz.”