Cartesi ile Elrond Ortaklık Duyurdu

Cartesi'nin, yüksek hesaplama ölçeklenebilirliği için ve akıllı sözleşmeler için bir Linux çalışma zamanı sağlamak için Elrond (EGLD) ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklığı, Cartesi'nin blokzincir teknolojisinin ana akım olarak benimsenmesine verdiği sürekli vurgunun ve geliştiricilerin merkeziyetsiz uygulamaların en ilgili blokzincirlerine yerleştirmelerine izin verme taahhüdünün bir parçası olarak anlattılar.

Elrond, dağıtılmış uygulamalar, kurumsal kullanım durumları ve yeni internet ekonomisi için oldukça ölçeklenebilir, hızlı ve güvenli bir blokzinciri platformu getiren, sektördeki en hızlı büyüyen blokzinciri projelerinden biridir. şeklinde açıklama yaptı.

Elrond'da çalışan Cartesi Rollups, blokzincirinin güvenlik garantilerini koruyacak ve yeni nesil daha karmaşık merkezi olmayan uygulamalar için harika fırsatlar yaratacaktır. Cartesi ve Elrond, 2021'den itibaren entegrasyon konusunda işbirliği yapacak, gelecek milyar insanı dahil etmek ve blokzincirini ana akım benimsemeye getirmek için birlikte çalışacak.