Coin Metrics, Goldman Sachs Liderliğindeki Finansman Turunda 15 Milyon Dolar Topladı

Kripto veri şirketi Coin Metrics, Wall Street banka devi Goldman Sachs liderliğindeki B Serisi finansman turunda 15 milyon dolar topladığını duyurdu.

Finansman turunda Coin Metrics, Goldman'a ek olarak Acrew Ventures, BlockFi, Morningside Group ve Warburg Serres Investments'dan da destek aldığını açıkladı. Devamında, mevcut yatırımcıları olan Castle Island Ventures, Highland Capital Partners, Fidelity Investments, Avon Ventures, Communitas Capital ve Collab + Currency'nin firmadaki hisselerini artırdığını söyledi.

Goldman'ın Küresel Dijital Varlıklar Başkanı olan ve aynı zamanda finansman anlaşmasının bir parçası olarak Coin Metrics’in yönetim kuruluna da katılan Mathew McDermott, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Veriler, geleneksel yatırımcılar ve finansal hizmet oyuncuları tarafından kripto varlıkların ana akım olarak benimsenmesi için kritik önem taşıyor. Müşterilerimiz, Coin Metrics'in kurumsal düzeydeki veri içgörülerinden ve yeni ortaya çıkan risk yönetimi araçlarından büyük ölçüde yararlanacak.”