Dijimedya Token (DJM) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Dijimedya Token (DJM) Nedir?

Projenin Adı: Dijimedya Token

Projenin Belirteci: DJM

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/DJM

Projenin Twitter Adresi: -

Projenin İzahname Adresi: https://slashnow.gitbook.io/dijimedya-token/hosgeldiniz/dijimedya-token

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 3.100.000,00


A. Dijimedya Token (DJM) Nedir?

Dijimedya Token (DJM), Binance Smart Chain blokzinciri üzerinde BEP-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Dijimedya Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir. Dijimedya Bilgi İletişim Hizmetleri yazılım, müzik yapım, yayıncılık alanlarında çalışmaktadır. Profesyonel bir özgeçmişe sahip olan Dijimedya deneyimli ekibi ile kurumsal firmalar için; Mağazalar, restoranlar, oteller ve avm ortak alanları gibi mekanlarda kapalı devre, yasal müzik ve anons yayınları hizmeti ve ses dekoru profillendirme, anons ve jingle yapım hizmetleri sunmaktadır.


B. Dijimedya Token (DJM) Neler Sunmaktadır?

Dijimedya, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Özel Otoyolu boyunca hizmet vermektedir. Oksijen tesisleri içerisindeki Oksijen Radyo müzik yayınlarını yapmakta ve bu radyo yayını ile otoyol üzerindeki perakende ve restoran zincirlerine de reklam konusunda katkı sağlamaktadır. Bu sayede mağazalar ve restoranlar Oksijen Radyo'ya reklam vererek müşterilerine kampanyalarını duyurabilmektedirler.

Dijimedya Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir:

  • Mağaza içi müzik yayınlarında indirim şansı (Eğlenceler vb.)
  • Düzenlenecek etkinliklere öncelikli katılım şansı
  • Özel indirimlerden faydalanma şansı
  • Anlaşmalı markalardan çeşitli indirimler
  • Her ay dağıtılacak hediye kartlarından yararlanma şansı

Dijimedya Token (DJM) adedi 3.100.000 sayısından 2.700.000,00 değerine yakımlar ile ulaştığı her durumda akıllı kontrat üzerinde mint (üretim) fonksiyonu çalıştırılarak token sayısı 300.000 artırılarak toplam arz 3.100.000,00 adete tamamlanacaktır.


C. Dijimedya Token (DJM) Teknolojisi

Dijimedya Bilgi İletişim Hizmetleri firmasına ait Fan Token olan Dijimedya Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Dijimedya Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır.

Dijimedya Token, ismini taraftar grubundan alan Dijimedya mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir. Uygulama üzerinde kullanıcılar Dijimedya Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecektir.


D. Dijimedya Token (DJM) & Bitexen Club

Kullanıcılar, Dijimedya Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar Dijimedya Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.