Dubai Polis Teşkilatı Metaverse'de Dijital Hizmetler Sunan İlk Polis Teşkilatı Oldu

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Metaverse uygulamasını tüm resmi ve ticari kuruluşlarında yaygınlaştırmaya devam ediyor. Yerel haber kaynağı Khaleej Times tarafından 16 Ekim'de yayımlanan bir habere göre, Dubai'deki Ajman Polisi, hizmetlerini Metaverse içinde sunan dünyadaki ilk kolluk kuvveti oldu.

Gitex Teknoloji Haftası sırasında Ajman Polis Genel Komutanlığı, halkın polisle uzaktan iletişim kurmasını sağlayan "Sponsorluk Talebi" adlı yeni ve yenilikçi bir hizmeti tanıttı. Ajman Polis Genel Komutanlığı yetkilileri Dubai Metaverse Forumu'nda da hazır bulundu. Yarbay Mohammed Abdullah Abu Shehab'a göre, teşkilatın katılımı Metaverse teknolojisinin kolluk kuvvetlerine sağladığı faydalardan yararlanmak için…

Dubai Polis Genel Komutanlığı, Gitex Global 2022'nin ikinci gününde, en son programlama dilleri ve yapay zekâ kullanılarak tasarlanmış akıllı uygulamasının yeni sürümünü duyurdu.

Dubai Polis Genel Komutanlığı, son teknoloji ürünü programlarının halihazırda Arapça, İngilizce, Çince, Rusça, Fransızca, Almanca ve İspanyolca dahil olmak üzere yedi farklı dili desteklediğini belirtti.