Dusk Network (DUSK) Neden Düştü? -10.10.2022

Dusk Network, menkul kıymetler için hazırlanan bir teknolojidir. İşletmelerin finansal araçları tokenize etmek ve maliyetli süreçleri otomatikleştirmek için kullandığı açık kaynaklı ve güvenli bir blokzincir altyapısıdır.

DUSK, Dusk Network'ün yerel tokenidir. DUSK, akıllı sözleşmeler geliştirmek için kullanılan bir BEP-2 ve ERC20 tokenidir. DUSK, konsensüs katılımında stake edilebilir ve DUSK cinsinden değerle takas edilebilir. Dusk Ağı, sistemde yerel gizli akıllı sözleşmelerin kullanılması yoluyla gizlilik ve merkeziyetsizlik sağlar. Bu, sıfır bilgi kanıtları tarafından yönlendirilir ve özel bir PoS konsensüs metodolojisi tarafından kontrol edilir.

Kamu ve açık kaynak faydaları üzerine bankacılık, katılım ekonomik ve uygun maliyetlidir. Her işletme, küresel ölçekte iş birliği için gizliliği koruyan blokzincir altyapısına erişebilir. Nitekim Dusk Network, finansal piyasaların gereksinimlerini ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Bu nedenle tasarımının merkezinde ölçeklenebilir bir kamu altyapısı, işlemlerin doğrudan hesaplaşma kesinliği ve katı veri gizliliği yer almaktadır.

Kullanıcılar bilgisayarlarını ağa bağlamak, bir blokzincir düğümü çalıştırmak ve ağ bakımına katılmak için teşvik edilir.

Kripto para piyasanın geneli bugün aşağı yönlü hareket ediyor; ancak bu düşüşten bazı projeler daha fazla etkilendi. Bunlardan bir tanesi de Dusk Network (DUSK) oldu. DUSK, son 24 saatte %6.52 düşüşle birlikte 2.3 TL’den işlem görüyor. DUSK’ta son günlerde yeni protokol güncellemeleri, iş birlikleri, gibi fiyatlara olumlu yansıyabilecek bir haber akışı mevcut değil. Piyasa genelinin aşağı yönlü hareket etmesinin de DUSK’ın düşüşünü perçinlemiş olabileceği söylenebilir.