Elon Musk, Bitcoin'in Geleneksel Finans Uzmanları Tarafından Geniş Bir Kabul Görmenin Eşiğinde Olduğunu Söyledi

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Bitcoin'in "iyi bir şey" olduğunu ve ana akımın dikkatini çekmeye hazır olduğunu söyledi. 31 Ocak Pazar gecesi Clubhouse sohbet oturumunda Musk, "Bence Bitcoin, geleneksel finans çalışanları tarafından geniş bir kabul görmenin eşiğinde" diyerek diğer kripto para birimleri hakkında güçlü bir fikrinin olmadığını da belirtti. Musk'ın yorumları, Twitter biyografisine Bitcoin ekledikten ve "Geriye dönüp bakıldığında kaçınılmazdı" yazdıktan üç gün sonra geldi.

Musk, birçok arkadaşının onu geçmişte Bitcoin almak için ikna etmeye çalıştığını, ancak partiye geç kaldığını söyledi:

"Birçok arkadaşım beni uzun süredir Bitcoin'e dahil olmam için ikna etmeye çalıştı. 2013'te biraz Bitcoin satın almam gerekiyordu.”

Musk, geçmişte tweet attığı meme-coin olan Dogecoin'den de kısaca bahsetti ve Dogecoin hakkında ara sıra bazı şakalar yaptığını söyledi:

"Bunlar gerçekten sadece şaka amaçlı. Dogecoin’in kripto para birimleriyle dalga geçmek için bir şaka olarak yapıldığını biliyorsunuz, ancak kader ironiyi sever ve en ironik sonucun Dogecoin'in gelecekte dünyanın para birimi haline gelmesi olacaktır."