EulerBeats İlk Haftada 1,1 Milyon Dolar Telif Hakkı Kazandı

Ethereum tabanlı müzik NFT'leri EulerBeats, sahiplerine şimdiden ciddi getiriler getiriyor. Dune Analytics'e göre, Ethereum tabanlı, değiştirilemez token (NFT) sahipleri EulerBeats, projenin başlatılmasından sonraki ilk haftada yaklaşık 1,15 milyon dolarlık telif hakkı kazandı.

NFT'ler, bölünemez ve benzersiz olan özel bir kripto varlıkları türüdür. Her NFT, dijital kıtlığı garanti eden ve koleksiyoncular için değerli olmalarına neden olabilen türünün tek örneğidir.

EulerBeats, sanat eserleriyle eşleştirilmiş kısa ses parçalarıdır. İzleri ve sanat eserleri, asal sayıları içeren matematiksel bir işlev olan Euler'in phi işlevi kullanılarak oluşturuldu.

Son zamanlarda bir NFT alışveriş çılgınlığı yapan tanınmış milyarder yatırımcı Mark Cuban, en az iki EulerBeats'e sahip ve onları şimdiye kadarki en dahice fikir olarak nitelendirdi. Proje aynı zamanda bağımsız fon Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys tarafından desteklenmektedir.

Var olan yalnızca 27 benzersiz EulerBeats LP var ve her biri başlangıçta 0,271 ETH (409 $) artı işlem ücreti olarak fiyatlandırıldı.

EulerBeats ayrıca yerleşik bir gelir akışına sahiptir. 27 orijinal EulerBeats'in sahipleri, her bir baskı ilk kez basıldığında ve satıldığında telif ücreti olarak %8 alır. Dune Analytics'in verilerine göre, orijinal EulerBeats'in sahiplerine, piyasaya sürüldüklerinden sadece bir hafta sonra yaklaşık 1,15 milyon dolarlık kripto para ödendi.