FLOKI (FLOKI) Neden Düştü?- 01.03.2023

FLOKI, Ethereum blokzincirine dayalı bir ERC-20 tokenıdır. Adını Elon Musk'ın Shiba Inu cinsi köpeğinden almıştır. FLOKI adı, 25 Haziran 2021'de Elon Musk'ın bir Shiba Inu yavrusu evlat edineceğini ve adının Floki olacağını tweetlemesiyle belirlendi. Floki Inu'nun arkasındaki geliştirici ekip, Musk'ın memecoinlerin fiyat hareketleri üzerindeki etkisinden yararlanarak köpek temalı yeni bir token yaratmak için hızla harekete geçti.

FLOKI ekosisteminde, Valhalla adlı bir Metaverse play-to-earn oyunu, FlokiPlaces adlı bir NFT pazar yeri ve University of Floki adlı bir eğitim platformu bulunur. FLOKI topluluğu üyeleri ise kendilerini "Floki Vikingler" olarak adlandırmaktadır. Proje hem Ethereum blokzinciri hem de Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinde çalışmaktadır.  Projenin "Floki Vikingleri" olarak bilinen geniş topluluğunu kullanarak ulaşmayı amaçladığı hedefleri mevcuttur.

FLOKI, son 24 saatte 0.26 düşüşle birlikte 0.00094133 TL’den işlem görüyor. FLOKI son 7 günde %13.53 göstermişti. Bugünkü düşüşü düzeltme hareketi olarak görebiliriz.