Fon Yöneticisi Bill Miller, Bitcoin’in Altından Daha Değerli Bir Varlık Olduğunu Söyledi

Miller Value Partners'ın kurucusu ve baş yatırım sorumlusu Bill Miller, Bitcoin'in bir balon olmadığını, tam aksine ana akımın başında olduğunu belirtti. Kripto paralar konusunda “bullish” bir düşünce yapısına sahip olduğunu dile getiren ünlü yatırımcı, kripto için olan talebin, kripto arzından daha hızlı büyüdüğünü belirterek Bitcoin'in fiyatının artacağını düşündüğünü söyledi.

Geçen hafta CNBC ile yaptığı bir röportajda Miller, yorumlarını şu şekilde dile getirdi:

“Bitcoin'e bakmanın birçok farklı yolu var. En basit yol ise arz ve taleptir. Arz yılda %2 oranında artıyor ve talep daha hızlı büyüyor. Bilmeniz gereken tek şey bu ve bu da Bitcoin’in daha yükseğe çıkacağı anlamına geliyor.”

Bunun yanı sıra Miller, kripto para biriminin “dijital altın” olduğuna dair birçok Bitcoin yatırımcısıyla aynı inancı paylaştığını belirtiyor:

“Altın yaklaşık 10 trilyon dolarlık bir varlık, Bitcoin ise 1 trilyon dolarlık bir varlık. Akıllı telefonunuz varsa kolayca taşınabilir ve dünyanın herhangi bir yerine gönderilebilir, bu nedenle altından daha değerli bir varlık olarak çok daha iyi bir sürümdür.”