Grayscale, 13 Yeni Yatırım Ürününü Daha Araştırıyor

34 milyar dolardan fazla varlığı yöneten, dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi Grayscale, dün (17 Haziran Perşembe günü) yaptığı açıklamada, Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) kripto paralarına bağlı olanlar da dahil olmak üzere 13 yatırım ürününü daha araştırdığını duyurdu.

İncelenen diğer ürünler arasında şunlar bulunuyor: 1inch (1INCH), Curve (CRV), Internet Computer (ICP), Kava (KAVA), Kyber Network (KNC), NEAR (NEAR), Ren (REN), Uma (UMA) ve 0x (ZRX).

Bu yeni liste, Grayscale'in Şubat ayında Uniswap (UNI), Chainlink (LINK) ve Polkadot (DOT) tokenlerine bağlı olanlar da dahil olmak üzere 23 yeni ürünü piyasaya sürmeyi düşündüğünü açıklamasından birkaç ay sonra geldi. Bu 23 üründen beşini piyasaya süren Grayscale, şu anda toplam 31 yeni ürün keşfediyor olsa da, bu, hepsini piyasaya süreceği anlamına gelmiyor.

Bir yatırım ürünü yaratma sürecinin karmaşık ve çok yönlü olduğunu söyleyen Grayscale, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Önemli bir inceleme ve değerlendirme gerektiriyor ve önemli iç kontrollere, yeterince güvenli saklama düzenlemelerine ve düzenleyici hususlara tabi ediliyor.”