Grayscale, Polkadot ve Aave’in de Bulunduğu Altı Trust Daha Dahil Etti

Dünyadaki en büyük kripto varlık yöneticisi olan Grayscale, bünyesine Polkadot (DOT) ve Aave (AAVE) tokenlerine bağlı olanlar da dahil olmak üzere altı trust daha ekledi.

Diğer dört trust arasında Monero (XMR), Cardano (ADA), Cosmos (ATOM) ve EOS.IO (EOS) bulunuyor. Altı trust'ın tamamı 27 Ocak Çarşamba günü Grayscale'in yasal yönetimi kendisine verilmiş olan Delaware Trust Company tarafından oluşturuldu.

Grayscale CEO'su Michael Sonnenshein, trust oluşumlarının firmanın bu ürünleri piyasaya süreceği anlamına gelmediğini söyleyerek devam etti:

"Grayscale her zaman yatırımcı taleplerini karşılayan ürünler sunmak için fırsatlar aramaktadır. Ara sıra fon kuruluş başvurusu yaparız, ancak başvuru bir ürünü pazara sunacağımız anlamına gelmez. Grayscale, yeni ürünler sunulduğunda yatırımcılara duyurmaya devam edecektir.”

Trust (Tröst) Nedir?

Trust (Tröst), en basit haliyle, aynı alanda iş yapan çeşitli ortaklıkların pay belgitlerinin bir ortaklıkça elde edilmesi ve yönetimlerinin bu ortaklığı yöneten gruba aktarılmasıyla oluşan bir ortaklıklar birliğidir.