Haftalık Etkinlik Takvimi (12-18 Eylül)

  • 12 Eylül 2022 Pazartesi

Tron (TRX): Tron DAO danışmasnı Laurent Perello ile Her şeyi sor (AMA) etkinliği Telegram üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.


  • 13 Eylül 2022 Salı

Zilliqa (ZIL): Zilliqa ekibi tarafından düzenlenen ve Ekosistem Yöneticisi Kevin Meyer’in konuk olarak katılacağı Her şeyi sor (AMA) etkinliği Telegram üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.


  • 14 Eylül 2022 Çarşamba

eCash (XEC): “Avalanche Post-Consensus” 14 Eylül'de eCash Mainnet'te yayınlanacaktır. Post-Consensus’un devreye girmesiyle eCash ağının güvenliğini önemli ölçüde arttırması amaçlanmaktadır. Genel Kripto Etkinliği: 14-15 Eylül tarihleri ​​arasında “METAVSUMMIT” etkinliği Dubai'de gerçekleştirilecektir. Metaverse ve Web3 şirketlerine, yatırımcılarına uzun vadeli iş ilişkileri kurma fırsatı sunmak amaçlanmaktadır.


  • 15 Eylül 2022 Perşembe

Hive (HIVE): 15 Eylül - 18 Eylül tarihleri ​​arasında topluluğa yönelik düzenlenen “Hivefest” etkinliği kapsamında Hive blokzincir ekosistemindeki son gelişmeler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Ethereum (ETH): "The Merge" yükseltmesi gerçekleştirilecektir.

Genel Kripto Etkinliği: 15-17 Eylül tarihleri ​​arasında Hindistan, Noida Expo Center & Mart'ta “ICB EXPO 2022” etkinliği gerçekleştirilecektir.