Haftalık Etkinlik Takvimi (13 - 17 Kasım)

Haftalık Etkinlik Takvimi 13 Kasım - 16 Kasım

13 Kasım 2023 Pazartesi:

Ether (ETH): Ethereum’un en büyük organizasyonu olan Devconnect’in tüm hafta sürecek süreci başlayacaktır. Genel Kripto Piyasası Etkinliği: Devconnect kapsamında Vitalik Buterin’in katılımı ile “ETHGünü” etkinliği gerçekleşecektir.

14 Kasım 2023 Salı:

Genel Piyasa Etkinliği: ABD enflasyon verisi açıklanacaktır. Hedera (HBAR): İş dünyasının katılımı ile “Merkeziyetsiz İş Çözümleri” isimli fiziki bir etkinlik gerçekleşecektir. Avalanche (AVAX): Avalanche’in en büyük etkinliklerinden Avalanche House İstanbul’da gerçekleşecektir.

15 Kasım 2023 Çarşamba:

Genel Piyasa Etkinliği: Birleşik Krallık enflasyon verisi açıklanacaktır. eCash (XEC): Altyapı güncellemesi gerçekleşecektir.

16 Kasım 2023 Perşembe:

Arbitrum (ARB): Devconnect kapsamında “Arbitrum Day” isimli sanal bir etkinlik gerçekleşecektir. Flare (FLR): “Dev Meetup Istanbul” etkinliği gerçekleşecektir. Genel Piyasa Etkinliği: ABD işsizlik haklarından yararlanma verisi açıklanacaktır.

17 Kasım 2023 Cuma:

Genel Kripto Piyasası Etkinliği: “ETHGLOBAL Hackathon” etkinliği gerçekleşecektir. Genel Piyasa Etkinliği: Euro Bölgesi enflasyon verisi açıklanacaktır.