Hedera Hashgraph (HBAR) Neden Düştü?- 23.08.2022

Hedera, ağın büyüdükçe işlemleri doğrulama becerisini hızlandırmayı amaçlayan Blokzincir teknolojisine alternatif bir ağ olmayı amaçlıyor. Hedera ayrıca, ERC-20 akıllı sözleşmelerini de desteklemektedir. HBAR, protokolün yerel para birimidir.

Protokol, hizmetlerini güçlendirmek ve ağını güvence altına almak için HBAR Token’ini kullanır. HBAR, son 24 saatte %1.95 düşüş göstererek yaklaşık 1.22 TL’den işlem görüyor. HBAR, son 7 gün içinde de %13.80 düştü. HBAR’IN fiyatı tüm zamanların en yüksek değerinin yaklaşık %75 altında seyrediyor.

Son birkaç gündür HBAR’a dair yeni protokol güncellemeleri, iş birlikleri, gibi fiyatlara olumlu yansıyabilecek herhangi bir haber akışı olmaması fiyatı negatif etkileyen gelişmeler arasında. Öte yandan 20 Ağustos’ta Twitter’dan yapılan paylaşımda normal şartlarda 25 Ağustos 2022 Perşembe günü yapılması planlanan Hedera test ağı v0.29.x sürümüne yükseltilmesinin 30 Ağustos’a ertelendiği duyuruldu. Bu yükseltme haberinin de HBAR’ın fiyatlarına olumlu bir yansımasının olmadığı görünüyor.