Hits Token (HITS) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Hits Token (HITS) Nedir?

Projenin Adı: Hits Token

Projenin Belirteci: HITS

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/HITS

Projenin İzahname Adresi: https://bstatic.bitexen.com/HITSV_1_61d52720d8.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 2.100.000

Hits Token (HITS) Nedir?

Hits Token (HITS), Ethereum blokzincir üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Hits Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşterileriler arasında bir köprü görevi görecektir. Hits Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman müşteriler ve şirket arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzincir üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır. Bu kapsamda kullanıcılar, görüşlerini aktarmak ve çeşitli fırsatlardan faydalanmak amacı ile Hits Token ekosistemine katılabilirler. Hits Token, bu izahnamede de belirtildiği üzere projenin finansal istikrarını koruyacak token ekonomisine göre hareket edecek ve müşterisine belirttiği hizmetleri sunarak başarılı bir proje olmasını sağlayacaktır.

Hits Token (HITS) Neler Sunmaktadır?

Hits Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır.

Bu avantajlar aşağıda yer alan liste ile sınırlı olmamak koşulu ile şu şekildedir:

Fashion One etkinliklerine indirimli katılabilme (Eğlenceler vb.) Düzenlenecek defilelere öncelikli katılım hakkı Özel indirimlerden faydalanma imkanı Moda tasarımı eğitimlerinden yararlanabilme hakkı Anlaşmalı markalardan çeşitli indirimler

Hits Token (HITS) Teknolojisi

Hits Token (HITS), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Hits Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşterileriler arasında bir köprü görevi görecektir.

Hits Token (HITS) Ekibi

Fashion One TV, dünyanın ilk Türk sahipli uluslararası moda kanalıdır. Number One TV, Radyo Klas gibi medya kuruluşlarının da sahibi olan 1 Numara Medya Grubu'na bağlıdır. Daha önce Fashion TV'nin Türkiye'deki isim hakkını elinde bulunduran grup, kendi markasını oluşturmaya karar vermiş ve Fashion One TV'yi kurmuştur. Ali ve Ömer Karacan tarafından Londra'da kurulan Fashion One TV'nin Milano, Paris ve New York'ta temsilcilikleri bulunmaktadır.

Hits Token (HITS) Dijital Varlık Ekonomisi

Token Adı: Hits Token

Token Belirteci: HITS

Maksimum Arz: 2.100.000 HITS Token

Toplam Arz: 2.100.000 HITS Token

Token Türü: ERC-20

Dağılım:

  • 2.000.000 Ön Satış

  • 100.000 Airdrop

HITS Token adedi 2.100.000 sayısından 1.800.000 değerine yakımlar ile ulaştığı her durumda akıllı kontrat üzerinde mint fonksiyonu çalıştırılarak token sayısı 200.000 artırılarak toplam arz 2.000.000 adete tamamlanacaktır.