iExec (RLC) Geliştirici Ödül Programı’na KnowledgeX’in Başvurduğunu Paylaştı

iExec Geliştirici Ödülleri Programı kapsamında veri endüstrisinde bir startup olan KnowledgeX'i veri sahiplerini veri bilimcileriyle buluşturan pazarını geliştirme sürecinde desteklediğini paylaştı.

KnowledgeX Genel Müdürü Marcel Müller, iExec’in Geliştirici Ödülleri Programı’na neden başvurduklarını şu şekilde açıkladı:

“Veri gizliliği ve güven kilit öneme sahiptir. Bir şirket olarak, özellikle tanımadığınız veya güvenmediğiniz üçüncü taraflara veri vermek konusunda doğal olarak çok isteksizsinizdir. GDPR, veri gizliliği, şirket içi uyumluluk gibi uymanız gereken bir dizi düzenleme olduğunu biliyorsunuz, ancak aynı zamanda rakiplerinizin elindeki verilerin size rekabetçi bir dezavantaj sağlama olasılığı da var. iExec'i bu konuda yardımcı olacak bir uygulama oluşturmak için kullanabileceğimizi biliyorduk ancak bunu gerçekleştirmek için teknik desteğe ihtiyacımız vardı ve finansal desteği gerçek müşterilerin elinde olan ve gerçek pazarda doğrulayabileceğimiz gerçek bir ürünü önceden oluşturmak için kullanmak istiyorduk. Geliştirici Ödül Programı bize her ikisini de sağladı, bu yüzden başvurduk.”