Icel Idman Yurdu Token (MIY) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Icel Idman Yurdu Token (MIY) Nedir?

Projenin Adı: Icel Idman Yurdu Token

Projenin Belirteci: MIY

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/MIY

Projenin Twitter Adresi: https://twitter.com/icelidmanyurdu

Projenin İzahname Adresi: https://statics.bitexen.com/ieo-whitepapers/MIY.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 1.100.000,00


İçel İdman Yurdu Token (MIY) Nedir?

1964 yılında kurulan İçelspor, 2018-2019 sezonuna kadar İçelspor adına mücadele verdikten sonra İçel İdman Yurdu Spor Kulübü adını almıştır. İçel İdman Yurdu, yeni ismi, yapısı ve yönetim anlayışıyla Mersin şehrini ve insanları Süper Lig'de en iyi şekilde temsil edilecek bir kulüp yaratma amacına ulaşmıştır. Bu amaçla ortaya çıkan yeni yapılanmanın sonucu olarak İçel İdman Yurdu, dört yıl gibi kısa bir süre içinde önemli başarıya ulaşmıştır. 2022 yılında 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Mersin halkı tarafından da büyük destek görerek daha büyük başarı kazanmak için önemli bir motivasyona sahiptir. Takımı barındırmaya devam ettikçe Mersin taraftarının sevgisiyle daha büyük bir başarıya imza atacak ve Mersin'in güçlü futbol geçmişini daha da taşıyacaktır. Bu sayede Mersin'i temsil etme yolunda öncü olacak olan İçel İdman Yurdu, Mersin'i tekrar eden önemli başarıların öznesi haline geliyor. yürütür.


İçel İdman Yurdu Token (MIY) Neler Sunmaktadır?

İçel İdman Yurdu Token (MIY) bir taraftar tokeni olarak sahiplerine çeşitli avantajlar ve eşsiz deneyimlerin yanında, kulüp kararlarında da etkili olma şansı sunabilmektedir. Taraftarlar sadece bir jeton sahibi olmaktan öteye değerlendirme birçok taraftarın hayalindeki etkinliklerde Gerçekleştirme olanağına sahip olarak taraftar token ekosisteminin içinde yaşayan bir parça olarak dahil olabilecektir. İçel İdman Yurdu (MIY) kullanabileceği faydalara aşağıda yer verilmiştir. Söz konusu faydaların tamamın İçel İdman Yurdu Token (MIY) sahiplerine, her zaman veya eş zamanlı olarak muhafazakar olmayıp aşağıda sıralanan seçenekler arasından İçel İdman Yurdu Token (MIY) artıracağı faydalardan yararlanma belirleme hakkı tamamen İçel İdman Yurdu'na aittir ve sağlanacak faydalar aşağıda sıralanan seçenekler bunların bir arada olmasıyla zaman zaman değiştirilebilir.

Bu avantajların altında yer alan liste ile bağlantılı olarak yürüttükleri ile şu şekildedir:

  • Kulüp kararlarına katılma (Transferler, hazırlık kampı, maç müziği vb.),
  • Transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili sürelerde aktarım (Arzulanan transfer oyuncusu, maçın yıldızı, ilk 11 tercihi vb.),
  • Takım ve kulüp üyeleri ile özel geziler (Tanışma, yemek, fotoğraf çekme vb.),
  • İmzalı kulüp ürünleri (Maç topu, forma, atkı, bayrak, poster vb.),
  • Maça ve kulübe özel geziler (VIP bilet, bina turu, seyahat seyahati vb.),
  • Futbolcularla sahaya çıkma (Takımla antrenman, kaleciye penaltı atma, frikik yarışması vb.) .

İçel İdman Yurdu Token (MIY) Teknolojisi

İçel İdman Yurduna ait Fan Token olan MIY Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. İçel İdman Yurdu Token (MIY) , bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır.

İçel İdman Yurdu Token, ismini taraftar grubundan alan İçel İdman Yurdu spor kulübü mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir. Uygulama üzerinde kullanıcılar MIY Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecektir.


İçel İdman Yurdu Token (MIY) & Bitexen Club

Kullanıcılar, MIY Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar MIY Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.