Illuvium Overworld Özel Beta, Piyasaya Sürüldü

Illuvium Overworld Özel Beta 12 Aralık'ta başladı. ‘Illuvium için özel beta: Overworld’,  Avustralya merkezli Illuvium Labs tarafından bugüne kadar yayınlanan ikinci oyun olarak dikkati çekiyor. Oyunun önizlemesinde evrenin arka planıyla ilgili detaylar paylaşıldı.

 Illuvium’dan konuya dair yapılan açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı:

“Illuvium Arena Özel Betasına erişimi olan herhangi bir oyuncu, varsayılan olarak Overworld Özel betasına erişim kazanacaktır. 12 Aralık saat 19:00 UTC'den itibaren, uygun olan herkes oyuna nasıl erişilebileceğine dair ayrıntıları içeren bir e-posta alacaktır… Illuvium Overworld, daha geniş bir ekosistemin parçası olan ana oyundur. Oyuncuların bir dünyayı keşfetmelerini ve Illuvial'ları yakalamalarını sağlamak için inşa edilmiştir…”

Illuvium ekosistemi için Overworld’ın önemi ne?

Illuvium Overworld, Illuvium Zero ve Illuvium Arena'yı içeren daha geniş bir ekosistemde inşa edilen ekosistemin amiral gemisi oyunudur. Bu durum Overworld'ü Ethereum topluluğunda en çok beklenen sürümlerden biri haline getiriyor. Zira Overworld'ün performansı projenin geleceğini nihai olarak şekillendirebilir.