İngiltere’de Faaliyet Gösteren Supercar Clinic, Bitcoin Karşılığında Otomobil Sattı

İngiltere’nin Bolton kentinde faaliyette bulunan otomobil bayisi Supercar Clinic, ülkede yalnızca 25 adet bulunan Ariel Atom'u Bitcoin karşılığında sattı.

Supercar Clinic, 3.5 Bitcoin'lik satışı tamamlamak için bayilerin kripto para kullanıcılarına satılık araçlarını ilan etmelerine olanak tanıyan bir araba pazarı olan AutoCoinCars ile ortaklık kurdu. Supercar Clinic Satış Müdürü Aadil Patel, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Ariel Atom gibi prestijli bir süper otomobili bırakın, kripto para birimiyle bir otomobil satabileceğiniz ya da satın alabileceğiniz fikri, ticarete ilk başladığımızda bilim kurgu gibi görünmüş olabilir. Ancak biz hizmet odaklı bir şirketiz ve sektörün ön saflarında yer almak için çaba gösteriyoruz ve kripto para birimiyle işlem yapmak, giderek artan sayıda müşterimiz için bu denklemin bir parçası. Burada hepimiz çok öncü bir ruha sahibiz ve bu çok büyük bir an, bu yüzden hepimiz AutoCoinCars ekibiyle ortaklığımız sayesinde mümkün olan bu başarımızdan gurur duyuyoruz."