IoTeX, China Mobile IoT Alliance'ın İcra Komitesine Katıldı, Yeni Kurumsal IoT Çözümlerini Açıkladı

IoTeX, Çin'in önde gelen IoT (Nesnelerin Interneti) üreticileri, servis sağlayıcıları ve distribütörlerini içeren 1.600'den fazla kurumsal üyeden oluşan, yalnızca davetle girilebilen bir ağ olan China Mobile IoT Alliance'ın İcra Komitesi'ne katıldı. Komitedeki halka açık tek blokzincir olan IoTeX’in, 350 milyar dolarlık Çin IoT endüstrisine blokzinciri teknolojisini tanıtmak için liderlik rolünden yararlanılacak. İcra Komitesine yapılan bu atama, IIC, IEEE ve CCC gibi üst düzey kurumsal konsorsiyumlarda IoTeX’in aktif liderlik rollerini genişletecek.

Geçtiğimiz yıl boyunca IoTeX, artık tüm kurumsal üyelere açık olan blokzincir tabanlı yüz tanıma ve tedarik zinciri finansmanında yeni IoT çözümleri geliştirmek için China IoT Mobile Alliance bünyesinde çalışmıştır. Ayrıca Ucam, Pebble Tracker ve Pantheon gibi mevcut IoTeX ürünlerinin gerçek dünya kullanım durumlarında nasıl uygulanabileceğini keşfetmek için üyelerle etkileşimde bulunmaktadır.

China Mobile IoT Alliance Nedir?

China Mobile IoT Alliance, aboneler tarafından dünyanın en büyük telekom şirketi olan China Mobile ve Nesnelerin İnterneti (IoT) modülleri, terminalleri, ağları, platformları, uygulamaları ve diğer ilgili sektörlerle uğraşan küresel kurumlar tarafından ortaklaşa olarak başlatılmıştır. Komite, işbirliğine dayalı inovasyon ilkesi altında doğmuştur ve IoT, AI ve blokzincir gibi son teknolojilerin araştırma ve geliştirme, uygulama ve sanayileşmesine öncelik veren kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.