Kaffee Token (KAFFE) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Kaffee Token (KAFFE) Nedir?

Projenin Adı: KAFFE Token

Projenin Belirteci: KAFFE

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/KAFFE

Projenin Twitter Adresi: -

Projenin İzahname Adresi: https://slashnow.gitbook.io/kaft-kaffee-token/hosgeldiniz/kaffe-token

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 2.200.000 KAFFE


A. Kaffee Token (KAFFE) Nedir?

Blokzinciri ağı üzerinde geliştirilen ve bir dijital varlığı sembolize eden token kavramı fonksiyonlarına göre farklı sınıflar altında toplanır. İçerisinde sahibine belirli fayda, ayrıcalık ve öncelikler sunabildiğiniz ve bu yanıyla bir sadakat programının puanına benzer nitelikteki token tipine "utility token" denir.

Kaffe Token sahiplerine kahve tarlalarında ve üçüncü nesil kahve dükkanlarında farklı fayda, eğlenceli ayrıcalık ve öncelikler sunacağımız bir "utility token"dir. Kaffe Token, bir sadakat puanı olarak çalışmakla birlikte aynı zamanda kripto varlık borsalarında işlem görebilmektedir. Dolayısıyla KAFFE TOKEN'larınızı farklı dönemlerde yapılacak kampanyalarda kazanma şansı elde edebileceğiniz gibi aynı zamanda kripto varlık alım- satım platformlarından alıp satabilirsiniz.

Bununla birlikte benzersiz bir dijital varlık tipi olan NFT'ler yine token ekonomisi içerisinde alınıp satılabilir dijital varlıklar olarak yer alacaktır. KAFFE NFT koleksiyonları sahiplerine aktif ve pasif token geliri yaratma konusunda faydalar sunarken aynı zamanda kaffe token ekonomisine dair ayrıcalıklara öncelikli katılma imkanı sağlayacaktır.


B. Kaffee Token (KAFFE) Neler Sunmaktadır?

KAFFE NFT koleksiyonları sahiplerine aktif ve pasif token geliri yaratma konusunda faydalar sunarken aynı zamanda KAFFE ekonomisine dair tüm ayrıcalıklarla öncelikli katılma imkanı sağlayacaktır.

Kaffee Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir:

  • Token sahiplerine özel kahvelerin ön tadımına davet imkanı
  • İster kendinize ister sevdiklerinize özel KAFFE tasarımlı kahve hediye paketi kazanma şansı
  • Yerli, yabancı birçok 3. nesil kahve dükkanında ücretsiz kahve tadımı fırsatı
  • Token ailesi günlerinde aile boyu hediyeleri kazanma şansı
  • Token sahiplerinin doğum günlerinde sınırsız ücretsiz kahve fırsatı

C. Kaffee Token (KAFFE) Teknolojisi

Future Experience Studio firmasına ait Fan Token olan KAFFE Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. KAFFE Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır.

KAFFE Token, ismini taraftar grubundan alan bitexen mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir. Uygulama üzerinde kullanıcılar KAFFE Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecektir.


D. Kaffee Token (KAFFE) & Bitexen Club

Kullanıcılar, KAFFE Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar KAFFE Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.