Katman-2 Çözümü Shibarium Yakın Zamanda Beta Sürecine Girecek

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, bir telegram kanalında Katman-2 çözümü Shibarium'un yakın zamanda beta sürecine gireceğini belirtti. İlk olarak Mayıs 2021'de duyurulan Shibarium'un 2023 yılının başlarında hayata geçmesi bekleniyor. 

Shiba Inu ekibi kısa bir süre önce "özel bir geri sayım" duyurusu yapmıştı; ancak bunun Shibarium veya başka yeni sürümler gibi önemli bir şeyin duyurusu değil bir site yükseltmesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Shiba Inu (SHIB) geliştirici ekibi, kasım ayında Katman-2 yükseltmesi Shibarium'a yönelik yeni bir Twitter profilinin oluşturulduğunu duyurmuştu. ShibariumNet Twitter adresinde protokoldeki yükseltmeleri, ağ güncellemeleri ve diğer ilgili konular da dahil olmak üzere çeşitli paylaşımlar yapılacağı belirtilmişti.

SHIB topluluğu, Shibarium’a ilişkin görüş ayrılıkları yaşıyor. Bazıları Shibarium'un geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu kadar bekletilmesi gerektiğini savunurken, kimi topluluk üyeleri ise ana geliştirici Shytoshi Kusama'yı uzun zamandır beklenen Shibarium'un yayın takvimi konusunda daha net olmaya çağırıyor.