Keanu Reeves Kripto Para Birimlerine Desteğini Açıkladı

Matrix ve John Wick gibi birçok filmle dünya çapında üne kavuşan Keanu Reeves, kripto para birimlerini "kaynakların değişimi ve dağıtımı için harika araçlar" olarak nitelendirdi. Reeves, “Kripto para biriminin oynaklığını küçümsemek, onu yalnızca nasıl korunduğu açısından daha iyi hale getirecektir." dedi.

Cryptoglobe’un haberine göre Reeves özellikle yapay zeka ve NFT'lerin dijital sanat teknolojilerindeki etkilerine ilgi duyuyor ve insanların NFT dijital sanat ve yapay zeka kullanılarak yapılan müzik gibi araçlarla büyüdüğünü belirtiyor. Reeves, bu araçların havalı faktörüne rağmen arkalarında onları kontrol etmek isteyen korporatokrasi konusunda endişeli olduğunu belirtiyor.

Reeves, ayrıca Meta gibi şirketlerin daha fazla fırsatlar yarattığını, ancak bunun hala bir kontrol ve manipülasyon sistemi olduğunu söyledi.

Yakın zamanda NFT alanına dahil olan Reeves, NFT projeleri Non-Fungible Labs ve Fluf World tarafından desteklenen bir dijital sanat vakfı olan The Futureverse Foundation'ın danışmanlığını yapıyor.