KISS Token Ön Satışı Başladı

KISS Token ön satışı Bitexen.com.tr ’de başladı.

Kiss Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir:

KISS APP : Dünya genelinde bir kaç ülkenin Kiss radyolarının ve Kiss Grup Türkiye radyolarımızın da olduğu 50 adet dijital radyo kanalı. Kiss Card aktivasyonu. Kiss Card ile kullanılan avantajlar dünyası. Hediyeler, çekilişler.

KISS CARD : Bünyemizde bulunan Disconti Üye işyerleri ile yapacağımız anlaşmaları kapsayan, indirimler ve avantajlar dünyası sunan, Kiss app içerisinde Kiss Token sahiplerinin bedelsiz aktive edip kullanıma açabilecekleri dijital kart.

KISS ACADEMY : DJ olmak isteyen Kiss Token sahiplerine ünlü Kiss DJ'lerimizin vereceği bedelsiz DJ kursu ve bir üniversite işbirliği ile verilecek DJ sertifikası.

KISS DJ YARIŞMASI : Her yıl düzenlenecek DJ yarışması. Kiss Token ile yarışmaya bedelsiz katılma hakkı. Kazananların İngiltere'nin en popüler kulüplerinde performans sergilemeleri. Kiss fm'de DJ olma fırsatı.

KISS PARTY : Kiss Token sahiplerinin Türkiye’de Kiss partilere bedelsiz giriş hakkı. Yurtdışı Kiss partilere bedelsiz katılma hakkı.

KISS MERCHANDISE : Kiss Token sahiplerine sanatçı imzalı Kiss ürünleri hediyeleri. KISS MÜZIK ÖDÜLLERİ : Kiss Token sahiplerinin jüriye katılım hakkı.

KISS MEET & GREET : Kiss Token sahiplerinin en sevdiği sanatçılar ile buluşmaları. KISS HOLIDAYS : Kiss Token sahiplerinin bedelsiz tatil hakkı.

KISS NFT : Kiss Token sahiplerinin bedelsiz Kiss NFT’ler kazanma şansı.

KISS FESTIVAL : Kiss Token sahiplerinin her yıl yapılacak Kiss festivale katılım hakkı. Ayrıca ülke genelinde konserlere ve etkinliklere bedelsiz giriş hakkı.

KISS TALKS : Kiss Token sahiplerinin her yıl düzenlenecek Kiss Talks etkinliklerine bedelsiz katılım ve konuşmacı olma hakkı.

Kiss Token adedi 2.091.600,00 sayısından 1.800.000,00 değerine yakımlar ile ulaştığı her durumda akıllı kontrat üzerinde mint (üretim) fonksiyonu çalıştırılarak token sayısı 200.000 artırılarak toplam arz 2.000.000,00 adete tamamlanacaktır.

KISS Token izahnamesini incelemek için buraya, ön satıştan KISS Token almak için ise buraya tıklayınız.