KLEIN Token (KLEIN) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

KLEIN Token (KLEIN) Nedir?

Projenin Adı: KLEIN Token

Projenin Belirteci: KLEIN

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/KLEIN

Projenin Yeni İzahname Adresi: https://bstatic.bitexen.com/KLEIN_31849bb9ad.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 4.100.000


A. KLEIN Token (KLEIN) Nedir?

İlk kez 2015 Yılında müzikseverler ile buluşan Klein gerçekleştirdiği çalışmalar ile alanındaki Türkiye’nin en büyük ve güçlü eğlence markasıdır. 2021 yılında pandemi gibi zor bir dönemde %40 büyümeyi de başaran Klein Entertainment, bugün 5 farklı lokasyonda yer alan Sommer Klein, Klein Garten Klein Harbiye, Klein Phönix ve Klein Phönix Park mekanlarıyla da hizmetine devam etmektedir.

Sosyal tokenlar, bir topluluk, marka ya da içerik oluşturucuyu temel alan kripto para birimleridir. Bu tokenlar hayran grupları oluşturmak ve onları ödüllendirmek için çeşitli etkinliklerle entegre şekilde kullanılmaktadır. Sosyal tokenlara sahip olan topluluk üyeleri çeşitli avantajlar, eşsiz deneyimler ve özel tecrübeler elde edebilmektedir. Bu özellikler zaman zaman topluluğa ya da kişiye ait içeriklere erişim ve özel organizasyonlara katılım gibi eşsiz deneyimler sağlamaktadır. Klein Token’da token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır.


B. KLEIN Token (KLEIN) Neler Sunmaktadır?

Klein Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Klein yetkilileri veya organizasyon sahibi, etkinlik katılım bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir:

  • Klein etkinliklerine katılabilme (Konserler, festivaller vb.)

  • Yazın ve kışın Klein mekanlarındaki rezervasyon ve girişlerde öncelik hakkı

  • İmzalı sanatçı ve marka ürünleri (Plak, T-Shirt, Forma, Atkı, Poster vb.)

  • Büyük konserlerde backstage ve sanatçılar ile tanışma hakkı

  • Sanatçılar ile özel aktiviteler (Tanışma, yemek, fotoğraf çekimi vb.)

  • Klein Token sahiplerine FastTrack (Hızlı Geçiş) Hakkı

  • Klein Token sahiplerine Sommer Klein’da yer alan su sporlarından %20 indirimle faydalanabilme hakkı (Günde bir kez)

  • Klein Garten restaurant bölümünde %20 özel indirim

  • Tüm Klein mekanlarındaki valelerde %40 indirim hakkı


C. KLEIN Token (KLEIN) Teknolojisi

Kripto varlıklar ortaya çıkışından itibaren bazı kavramsal çerçevelere sığdırılmıştır. Bitcoin’in ortaya çıkışı ile değer saklama aracı, değişim aracı gibi kavramlar içerisinde yer bulan kripto varlıklar programlanabilir blokzincirlerin ortaya çıkması ile hizmet (utility) kripto varlıklarını, menkul değer (security) kripto varlıklarını ve 2021 yılı itibari ile NFT (Non-fungible Token) kavramları da ortaya çıkmıştır. Böylece Bitcoin gibi ödeme ve varlık transferi temelli kripto varlıklar ödeme başlığında, token sahibi kişinin ekosistem içerisinde kullanım sağlayabildiği veya oy hakkı/avantaj/statü sahibi olabilmesini sağlayan tokenlar hizmet başlığında ve bir menkul değerin parçasını ya da üzerinde söz sahibi olunmasını sağlayan tokenlar ise menkul değer tokenları (security) olarak tanımlanmıştır. İlgili tokenlar ve kullanım imkanları sunulan ülkeye göre değişiklik gösterebilmektedir. KLEIN Token (KLEIN) bahsedildiği üzere bir hizmet tokeni (Utility Token) olarak projelendirilmiştir.


D. KLEIN Token (KLEIN) & Bitexen Club

Kullanıcılar KLEIN Token (KLEIN)’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar Düzcespor Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

  • Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

  • Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

  • Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

  • Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

  • Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.