Kripto Fonlarına Yatırım Artarak Devam Ediyor

Dijital varlık ve kripto para fonları, geçtiğimiz haftayı da artıda kapatarak üst üste dördüncü haftayı pozitif tamamladı. Fonlar genel çapta net 185 milyon dolar yatırım alırken, Bitcoin ve Ether gibi birçok altcoin fonuna yatırım yapıldı. Öte yandan, "short-Bitcoin" fonlarından da çıkışlar yaşandı, bu da yatırımcıların piyasanın yükselişine olan güvenini gösteriyor.

Ether fonlarında geri dönüş emareleri gözlemleniyor. Fonlar, dördüncü kez üst üste haftayı artıda kapatırken, Ether fonları 33,5 milyon dolar yatırım aldı. Bu, Ether fonlarının art arda ikinci hafta giriş görmesi anlamına geliyor. Bu iki hafta öncesinde, Ether fonları toplamda 10 hafta üst üste çıkışlar yani satışlar yaşamıştı.

Yatırımcıların ETH ETF’lerine olan inancı da bu yatırımlarla birlikte artıyor. Ether fonlarının son iki haftada gördüğü yatırımlar, uzun süreli çıkış trendinin kırıldığını ve yatırımcı güveninin yeniden inşa edildiğini gösteriyor. Bu durum, Ether'in gelecekte daha fazla yatırımcı çekeceğine dair olumlu bir işaret olarak değerlendiriliyor.