Kripto Madencilik Şirketi HIVE Son Çeyrekte 44.2 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

Halka açık kripto madencilik şirketi HIVE Blockchain Technologies geçtiğimiz günlerde, 30 Haziran 2022'de sona eren çeyreğin mali sonuçlarını yayımladı.

Şirket, bir önceki çeyrekteki 49.8 milyon dolarlık gelire kıyasla 44.2 milyon dolar gelir elde etti.

HIVE tarafından paylaşılan detaylara göre şirket, bir önceki çeyrekteki 1.248 BTC eşdeğerine kıyasla son çeyrekte toplam 1.338 Bitcoin eşdeğeri madencilik yaptı. Bitcoin ve Ethereum fiyatlarındaki son düzeltme HIVE'ın gelirlerini önemli ölçüde etkiledi.

HIVE'ın İcra Kurulu Başkanı Frank Holmes üç aylık sonuçlarla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Sadık hissedarlarımıza, yatırılan sermayeden sağlam nakit akışı getirileri elde etmek için hem Ethereum hem de Bitcoin madenciliği yapma vizyonumuza inandıkları için tekrar teşekkür etmek istiyoruz ve sonuçlarımızın hem BTC hem de ETH madenciliği yapma ve mümkün olduğunca çok sayıda coin HODL stratejimize önemli katkıyı doğrulamaya devam ettiğine inanıyoruz. Küresel dijital varlık ekosistemi için son derece zorlu bir çeyrek oldu ve Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının 2020'den bu yana görülmemiş bir şekilde kapitülasyonunu gördük. Göreceli olarak, dijital varlık sektöründeki emsallerimiz arasında Şirketimizin performansından çok memnunuz."