Kripto Para Topluluğu, Lösemiyi Yenen Bir Çocuğa 800.000 Dolar Değerinde Kripto Bağışladı

Kripto alanındaki tanınmış kişiler ve onların yüzlerce takipçisi, yakın zamanda löseminin üstesinden gelen JO olarak bilinen bir çocuğa 800.000 dolar değerinde kripto para bağışladı.

Twitter hesabı “Dude’s Posting Their [Wins]”, JO’nun lösemiyi yendikten sonra okula dönerken alkışlandığı bir videoyu yayınladı ve video viral oldu. 50.000 retweet ve yaklaşık 500.000 beğeni kazandı. Kısa bir süre sonra, Twitter kullanıcı adı @Milkman2228 olan bir kişi, çocuğun babasına ulaştı ve hastane faturaları için ailenin bir Ethereum cüzdanı kurmasına yardım ederek adresi, Twitter’da paylaştı. Birkaç saat içinde, Curve DAO gibi merkeziyetsiz finans (DeFi) projeleri de dahil olmak üzere yüzlerce kişi bağışa katıldı.

Cinneamhain Ventures'ın ortağı Adam Cochran, 25 ETH bağışladı ve FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, 12 ETH verdi. Hesap toplamda 517.000 dolar değerinde Ether ve 292.000 dolar değerinde token aldı. Bağışlar geldikten sonra, JO'nun ailesi bir Twitter hesabı kurdu ve kripto topluluğuna teşekkür etti: