Küresel Kripto Yatırım Fonu FD7, Cardano ve Polkadot Pozisyonlarını Artırmak İçin 750 Milyon Dolar Değerinde Bitcoin Satacak

Dubai merkezli FD7 Ventures, yönetimi altında 1 Milyar ABD Doları bulunan küresel bir kripto yatırım fonu, şirketin Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT)'daki pozisyonlarını artırmak için önümüzdeki 30 gün içinde Bitcoin varlıklarını 750 milyon ABD Doları değerinde satmayı yapmayı planladığını duyurdu.

Şirkete göre, bu altcoin pozisyonlarındaki artış, büyüyen kripto para birimi alanında portföylerini çeşitlendirmek isteyen FD7 yatırımcılarının ihtiyaçlarına daha iyi hizmet edecek. FD7 Ventures Genel Müdürü Prakash Chand, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Cardano, Polkadot ve Ethereum gibi projeler yeni internet ve Web 3.0'ın temelini oluşturuyor. Kriptodaki en parlak beyinlerle çok zaman geçirecek kadar şanslıydım ve Ethereum, Cardano ve Polkadot'un her birinin önümüzdeki birkaç yıl içinde Bitcoin'den daha değerli olacağına bahse girmeye hazırım.”

Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson ve Polkadot'un kurucusu Dr. Gavin Wood, günümüzde kripto geliştirme alanında çalışan en parlak beyinlerden ikisi olarak kabul ediliyor. Ayrıca, her ikisinin de Ethereum'un orijinal yedi kurucu ortağının parçası olduğunu belirtmekte fayda var. Hoskinson ve Wood, mevcut rollerinde dünya çapında önemli bir etki potansiyeline sahip olduğu düşünülen projelere liderlik ediyor. Cardano’nun ADA ekibi, Afrika ve diğer ülkelerdeki milyonlarca bankasız bireyin ihtiyaçlarını karşılamak için bir blokzinciri çözümü üzerinde çalışırken Polkadot, kullanıcıların kontrolün elinde olduğu Web3 için tamamen merkezi olmayan bir platformu mümkün kılan bir "aya yolculuk" projeleri ekosistemi oluşturmaya devam ediyor.